Щодо зовнішнього освітлення Кам’янського: пояснення мера

Проо це повідомив мер міста Андрій Білоусов.

“Доброго ранку!

За інформацією Дніпропетровської ОВА, цієї ночі ворог ударив кількома ракетами по Дніпру, поціливши у приватне підприємство. Минулося без постраждалих.

У Кам’янському доба минула без надзвичайних подій.

Дефіцит в енергетичній системі країни залишається, тому трамваї на лінії не виходять. Громадський транспорт працює за графіком.

Для всіх, хто пропонує заощадити та вимкнути зовнішнє освітлення міста, яке працює 2,5 години на добу (з 16:30 до 19:00), пояснюю, що зовнішнє освітлення споживає незначний відсоток від загального обсягу споживання електроенергії містом і такий крок ніяк не вплине на загальну ситуацію та не скоротить час стабілізаційних відключень населенню. Також важливо і людей з роботи додому відвезти в безпечних умовах. Разом з тим, якщо ситуація буде погіршуватися, ми приймемо рішення по відключенню зовнішнього освітлення.

Також повторюю, що під стабілізаційні відключення підпадають всі будинки окрім тих, які знаходяться на одній лінії живлення з об’єктами критичної інфраструктури, такими як – насосні міськводоканалу, теплові мережі, котельні та інші.

Не забуваємо, що в країні війна, всім важко і складно, але ми повинні залишатися сильними та згуртованими, підтримувати один одного, наближаючи Перемогу.

Бажаю всім мирного дня!”, – йдеться у повідомленні мера.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *