Гороскоп на 1 грудня 2022 року

Овен

Сьогодні швидкість може стати справжньою проблемою. Люди та обставини постійно вас підганяють, не даючи рухатися в комфортному для вас темпі. Саме час раз і назавжди вирішити, чи готові ви пристосовуватись або віддасте перевагу діяти так, як самі того забажаєте. Може, просто відійти убік і дозволити всім метушитися без вас? Повірте, оточуючі потребують вас більше, ніж ви думаєте і чим вони показують. Мине зовсім небагато часу, і вони самі почнуть крокувати з вами в ногу, інформує Ukr.Media.

Телець

Розуміння того, що не можна накопичувати в собі образи, зовсім не допоможе вам позбутися їх по клацанню пальців, особливо після такого неприємного випаду з боку когось із вашого оточення. Не можна просто відключити емоції і вдавати, що нічого не трапилося. Щоб буря влягла, потрібен час. Дочекайтеся моменту, коли ви будете готові до конструктивного діалогу. І не хвилюйтеся, ця ситуація не стане повним розривом ваших стосунків. Ви ще матимете можливість все виправити, просто не сьогодні.

Близнюки

Ретельно продумуйте кожен свій крок та обов’язково враховуйте можливі наслідки своїх дій. Це зовсім не означає, що ви повинні завмерти на місці, просто будьте готові відповідати за свої кроки. Як слід підготувавшись і все продумавши, ви легко справитеся з чиїмись запереченнями щодо ваших планів і знатимете, як повести себе у разі негативної реакції оточуючих. Слідкуйте за тим, щоб сьогодні ніхто не думав, що ви навмисне ігноруєте його думку.

Рак

Один із ваших друзів надто соромиться, щоб відверто поговорити з вами про те, що його турбує, проте він у розпачі та жадає сьогодні вашої поради. Надішліть йому кілька повідомлень і поцікавтеся, як у нього справи. Ваше співчуття і бажання підтримати будуть гідно оцінені, і в результаті він вийде зі своєї раковини, в якій ховається від усього навколишнього світу. Вам дуже знадобиться ваше вміння слухати.

Лев

Не варто особливо турбуватися через події цього дня: труднощі та проблеми не такі значні, як може здатися на перший погляд, а будь-які сварки та розбіжності взагалі будуть забуті за кілька годин. Дуже до речі, сьогодні буде почуття гумору: часто саме ваші жартівливі зауваження допомагають уникнути конфліктних ситуацій. Не бажано робити великі покупки, розпоряджатися значними сумами (при цьому не важливо, йдеться про свої чи чужі гроші).

Діва

Опинившись сьогодні в незнайомій ситуації, просто повірте у свої сили — і ви впораєтеся з усім. Насолоджуйтесь процесом, інакше якщо думатимете тільки про результат, ризикуєте упустити безліч важливих нюансів. Якщо зовсім не розумієте, як діяти далі, робіть послідовні маленькі кроки, немов дитина, яка тільки навчилася ходити і промацує ґрунт під ногами. У вас все вийде, не хвилюйтесь!

Терези

Сьогодні ви сповнені дивовижної енергії, і приховувати її в собі просто злочин! Посміхайтеся і жартуйте, де б ви не знаходилися — це буде піднімати настрій всім людям, що вас оточують. Нагадайте їм, за що вони так сильно вас люблять! У вас з’явиться чудовий шанс розпочати нові перспективні стосунки та зблизитися з людиною, до якої ви вже давно маєте певні симпатії. Дайте волю своїй природній чарівності!

Скорпіон

Сьогодні ви будете сповнені неймовірних ідей і навіть не сумніватиметеся в їх перспективності. Однак будьте готові до того, що далеко не всі поділять Ваш ентузіазм. Втім, вас це не повинно зупиняти. Ви ж знаєте, хто не ризикує, той не п’є шампанського. Опирайтеся спокусі піти на поводу у навколишніх критиків і сміливо втілюйте свої задуми у життя. Ви залишитеся задоволені результатами і з радістю поспостерігаєте за тим, як ті, хто зараз намагається зупинити вас, зазнають фіаско.

Стрілець

Цей день зовсім не підходить для колективної діяльності. Річ у тому, що у всій команді тільки ви думатимете про результат, тоді як решта учасників процесу займатиметься чим завгодно, але тільки не тим, чим треба. Якщо ви хочете досягти успіху в затіяній справі, краще відкладіть її до найкращих часів. Час не терпить? Тоді вам доведеться працювати наодинці. Сьогодні не варто сподіватися на чиюсь допомогу.

Козоріг

Сьогодні ви навряд чи зустрінете хоч когось розумнішого за вас. Ваша інтелектуальна енергія знаходиться на самому піку своїх можливостей. Використовуйте її для реалізації своїх ідей. Не хвилюйтеся — ніхто не зможе перешкодити вам у ваших задумах. Однак постарайтеся не надягати на голову корону. Пам’ятайте, що сьогодні на коні ви, а завтра в сідлі може бути хтось інший.

Водолій

На вас чекає чудовий день — у всіх сенсах цього слова. Ви сповнені дивовижної енергії та з легкістю впораєтеся з будь-яким поставленим перед вами завданням. Якщо останнім часом вас непокоїло здоров’я, то сьогодні ви відчуєте себе набагато краще. Ви сповнені позитиву та готові ділитися ним з усіма оточуючими. Усміхайтеся — і нехай ваша усмішка зігріває серця!

Риби

За останні дні у вашому житті з’явилися нові люди, які зробили його веселішим та насиченішим, і це здорово. Але за всім цим ви, здається, забули сьогодні про свої домашні та робочі обов’язки. Настав час надолужити втрачене і подбати про виконання поставлених перед вами завдань. Звичайно, все це не так цікаво, як спілкування з тими дивовижними особистостями, але всі ці справи не виконаються самі, а запускати їх точно не можна. Хороша новина в тому, що надвечір ви з усім впораєтеся і зможете знову чудово провести час зі своїми новими друзями.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *