У Кам’янському працівники прокуратури відзначають своє професійне свято

Міський голова Андрій Білоусов розповів про поточну ситуацію в місті та привітав працівників прокуратури з їхнім професійним святом.

“Ніч минула без тривог та надзвичайних подій. Щоб уникнути перенавантаження мереж та забезпечити баланс в енергосистемі залишається необхідність застосовувати стабілізаційні відключення. Встановлені ліміти споживання не дозволяють запустити в роботу електротранспорт, але ситуація може змінитися в будь який момент. Громадський транспорт працює за графіком. Дуже прошу всіх споживати електроенергію максимально економно, щоб не перенавантажувати енергосистему. Залишаємось сильними! Мирного всім дня!

Сьогодні, 1 грудня, своє професійне свято відзначають працівники прокуратури. Шановні працівники та ветерани органів прокуратури Кам`янського! Вітаю вас із професійним святом! Органи прокуратури є ключовою ланкою правоохоронної системи країни. Захист інтересів держави, прав і свобод її громадян – те, що в умовах війни набуває надважливого значення. Ваші ж принциповість та професіоналізм є запорукою у забезпеченні верховенства закону та відновлення справедливості. Щиро вдячний вам за сумлінну працю та бажаю і надалі гідно працювати на благо рідного міста і країни. Міцного здоров’я, щастя, добробуту та злагоди!”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *