У центрі зайнятості Кам’янського відбудеться ярмарок вакансій для людей з інвалідністю

З метою привернення уваги спільноти до проблем осіб з інвалідністю 3 грудня в Україні традиційно відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Категорія цих громадян потребує справедливого соціального захисту та створення таких умов життя, необхідних для успішної інтеграції у суспільство. Працевлаштування людей з інвалідністю – один із важливих напрямів діяльності служби зайнятості.

2 грудня о 9:00 у каб.309 Кам’янського міського центру зайнятості (вул.Медична, 6) відбудеться ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю. У зустрічі візьмуть участь роботодавці таких підприємств як: ТОВ “ДЕМАРТ”, ТОВ “ВТМ 20”, ТОВ “ПРОФ ЛОГІСТІКС”, КП КМР “ТРАНСПОРТ”, ПРАТ “КАМЕТ-СТАЛЬ”, ВТП “ТРИТОН”

Будуть представлені вакансії: паркувальник; збиральник; прибиральник службових приміщень; кондуктор громадського транспорту; оператор копіювальних та розморожувальних машин; лаборант (хімічні та фізичні дослідження).

Ці робочі місця створені роботодавцями для працевлаштування осіб з обмеженою працездатністю з урахуванням рекомендацій МСЕК, професійних навичок та знань.

О 9:30 у конференц-залі спеціалістами відділу роботодавців Кам’янського міського центру зайнятості буде проведено інформаційний семінар для представників підприємств. Зокрема, будуть розглянуті питання потреб роботодавця та надання допомоги з укомплектування підприємств осіб з інвалідністю, надано консультацію з питань працевлаштування громадян, які потребують соціального захисту та не здатні конкурувати на ринку праці. Усі заходи будуть проводитися з дотриманням норм та правил безпеки під час воєнного стану.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *