Кам’янське готується до можливого повторного блекауту

Про це повідомляє мер Андрій Білоусов.

Сьогодні на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердили порядок дій заступників міського голови, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Кам’янської міської ради та підвідомчих підприємств та служб, суб’єктів господарювання всіх форм власності у разі повторного «блекауту».

У протоколі прописано  чіткий алгоритм дій в умовах повної відсутності електроенергії та виконання необхідних підготовчих заходів (придбання генераторів, старлінків та інших речей для «пунктів незламності», створення запасів поливно-мастильних матеріалів, ліків, продуктів харчування та іншого) для забезпечення автономної роботи підприємств, задіяних в процесі відновлення тепло,- водопостачання, лікарень, магазинів, аптечної мережі тощо.

Узгодили зенергетиками чіткий порядок підключення до живлення об’єктів критичної інфраструктури, медичних закладів, хлібозаводів та інше.
За кожним пунктом протоколу закріплена відповідальна особа.

Ситуація змінюється щохвилини і ми повинні бути готові діяти чітко і злагоджено будь-якої миті», – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *