На Дніпропетровщині відкрили нову трасу

На Дніпропетровщині відкрили проїзд трасою М-30 Стрий – Ізварино для всіх видів автотранспорту. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Дніпропетровської області.

Путепровід планували відремонтувати цього будівельного сезону – навесні транспорт вже мав поїхати цією ділянкою, але війна поставила на паузу будівельні роботи. Ця ділянка найдовшої дороги країни М-30 має інтенсивний трафік – понад 5000 автомобілів на добу. І на Криворізькому напрямку водії змушені користувалися тимчасовим об’їздом.

Дорожники виконали низку робіт:

– замінили балки на залізобетонному шляхопроводі;

– влаштували монолітну плиту та гідроізоляцію;

– замінили деформаційні шви та уклали новий шар асфальтобетонного покриття;

– Встановили нові дорожні знаки і нанесли розмітку.

Над відновленням споруди працювали 10 спеціалістів та десятки одиниць дорожньої техніки: автокрани, бетономішалки, самоскиди та екскаватори.

1 грудня шляховики демонтували знаки «об’їзд» та прибрали блоки, що забороняють рух на розв’язці Кривий Ріг – П’ятихатки. Рух відкрито всім видів автотранспорту.

Довідка: М-30 Стрий – Ізварине – Дорога Єдності, саме цей маршрут дозволяє людям безпечно та швидко дістатися із заходу на схід. М –30 найдовша траса країни: майже 1400 км. З них 300 км пролягає територією Дніпропетровщини, 2021 року ремонт проведено на всій протяжності автодороги.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *