Олівія Вайлд та Гаррі Стайлс

У листопаді 38-річна американська акторка Олівія Вайлд та 28-річний музикант Гаррі Стайлс вирішили закінчити свої дворічні романтичні стосунки після спільних зйомок у фільмі «Не хвилюйся, серденько».

 

Жизель Бюндхен та Том Бреді

Колишній «ангел» Victoria’s Secret, бразильська супермодель Жизель Бюндхен та її чоловік, найтитулованіший гравець американського футболу Том Бреді, влітку стали жити окремо. А в жовтні ЗМІ повідомили, що пара вирішила розлучитися. 

 

Ден Рейнольдс та Ейже Волкман

Вокаліст та засновник рок-гурту Imagine Dragons у вересні оголосив у соцмережах про те, що він та його дружина Ейже більше не разом. Колишнє подружжя має чотирьох дітей.

 

Пол Веслі та Інес де Рамон

Виконавець ролі Стефана Сальваторе в телесеріалі «Щоденники вампіра» та його дружина Інес де Рамон вирішили розлучитися після трьох років подружнього життя. Про розставання пари стало відомо у вересні.

 

 

Робін Райт та Климент Жиро

У вересні 56-річна зірка серіалу «Картковий будиночок» подала на розлучення з третім чоловіком, 37-річним менеджером модного будинку Saint Laurent Климентом Жиро, через 4 роки після весілля.

 

 

Леонардо Ді Капріо та Каміла Морроне

48-річний Ді Капріо в серпні розійшовся з дівчиною, моделлю Камілою Морроне, яка молодша за нього на 22 роки. Романтичні стосунки пари тривали 4 роки.

 

 

Алексіс Бледел та Вінсент Картайзер

Чоловік зірки серіалу «Дівчата Гілмор» у серпні подав на розлучення. Пара була одружена 8 років.

 

Сара Чок та Джеймі Афіфі

У вересні 46-річна зірка серіалу «Клініка» розійшлася із 49-річним нареченим-адвокатом, від якого народила двох дітей.

 

 

Кем Жіганде та Домінік Гайзендорф

У серпні стало відомо, що зірка «Сутінків» Кем Жіганде та його дружина Домінік Гайзендорф подали на розлучення після 13 років шлюбу та народження трьох дітей.

 

Джеймс Гетфілд та Франческа Томасі

У серпні вокаліст і гітарист гурту Metallica розлучився з дружиною Франчеської Томасі, з якою був одружений 25 років і виховував трьох дітей.

 

 

Кім Кардаш’ян та Піт Девідсон

Світська левиця і комік вирішили розлучитися після дев’яти місяців стосунків. Про їхній розрив пресі стало відомо в серпні.

 

 

Шакіра та Жерар Піке

На початку липня одна з найпопулярніших латиноамериканських виконавиць Шакіра розлучилася з іспанським футболістом Жераром Піке після його зради. Пара була у стосунках 11 років. Вони мають двох синів.

 

Емілі Ратаковські та Себастьян Бір-Макклард

У липні відома модель Емілі Ратаковськи пішла від чоловіка-продюсера, коли дізналася про його зради. Подружжя було одружене 4 роки, і вони мають сина Сильвестра (малюку 1 рік і 8 місяців).

 

Руперт Мердок та Джері Голл

У червні 91-річний австралійський мільярдер Руперт Мердок та колишня модель Джеррі Голл подали на розлучення після 6 років шлюбу.

 

 

Шон Пенн та Лейла Джордж

У квітні 61-річний володар «Оскара» розірвав стосунки зі своєю третьою дружиною Лейлою Джордж, яка молодша за нього на 30 років.

 

Мадонна та Ахламалік Вільямс

У квітні 64-річна співачка після трьох років стосунків розлучилася зі своїм із 28-річним коханим Ахламаліком Вільямсом.

 

Метт ЛеБлан та Аврора Малліган

У лютому зірка «Друзів» розійшовся з дівчиною, британським телепродюсером Авророю Малліган, після 5 років роману.

 

Джейсон Мамоа та Ліза Боне

У січні стало відомо, що зірка серіалу «Гра престолів» та фільму «Аквамен» розлучився з дружиною. Пара була у стосунках з 2005 року, але офіційно оформила шлюб лише 5 років тому. 

 

 

Памела Андерсон та Ден Хейхерст

У січні ЗМІ повідомили, що знаменита акторка та модель розлучилася вшосте. Шлюб із її охоронцем тривав лише 13 місяців.

 

 

Емма Робертс і Гаррет Хедлунд

У січні племінниця Джулії Робертс розійшлася з бойфрендом через рік після народження їхнього сина Родса.