Блогерка з Дніпра закликала до повалення влади в Україні

Через ракетні удари рф по енергетичній інфраструктурі України людям доводиться сидіти без світла. До цього треба ставитись з розумінням, адже в країні триває війна. Але є серед нас і те, хто реагує неадекватно. 

Так, дніпровська візажистка та блогерка Ольга Сінєгіна на своїй сторінці в Instagram закликала “знести владу”. Про це повідомляє Інформатор.

Жінка виклала stories про нещодавній протест у Києві. Там 30 листопада люди зупинили рух трамваїв через те, що в їхніх оселях немає електропостачання.

Ольга підтримала такі дії.

“У Києві почалися страйки з вимогою увімкнути світло! Я повністю підтримую! А також ще треба знести владу! Щоб було зась влаштовувати геноцид своєму народу”, – написала вона.

Зрозуміло, що на подібні заяви аудиторія відреагувала негативно. Після цього жінка закрила свій акаунт та змінила нікнейм. Фінал класичний – відео з розкаянням, у якому її риторика стала іншою. Вона попросила вибачення за свої слова та заявила, що підтримує цілісність України. Жінка пояснила, що stories вона розмістила начебто на емоціях, бо “не могла приготувати їжу для дитини та її обслуговувати”.

Раніше Ольга вже робила досить дивні публікації. У своїх stories вона транслювала наративи рашистської пропаганди.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *