З Днем волонтера, Кам’янське!

Міський голова Андрій Білоусов розповів про ситуацію у місті та привітав городян зі святом.

“За інформацією Дніпропетровської ОВА, після опівночі росіяни ударили трьома ракетами по Кривому Рогу, поціливши у промислове підприємство. В результаті трагічного випадку одна людина загинула, троє поранені.

На території Кам’янського за минулу добу надзвичайних подій не зафіксовано.
Трамваї на лінії не виходять через дефіцит електроенергії.
Громадський транспорт працює в звичайному режимі.

Бажаю всім мирного дня та вдалого робочого тижня!

5 грудня Україна відзначає Міжнародний день волонтера.
Події останніх місяців вкотре довели, що ми нація сильних та незламних людей. Десятки тисяч українців взяли зброю до рук, щоб захистити Батьківщину, а більшість тих, хто залишився у мирних громадах, докладають максимум зусиль аби допомогти своєму війську та всім, хто того потребує.

Шановні волонтери, ви є надпотужною силою, невід’ємною складовою нашої Перемоги. На вашій самовідданості, вмінні віднайти вихід з будь-якою ситуації, іноді навіть зробивши надможливе, тримається не менш важливий гуманітарний фронт. Не шкодуючи себе, ви витрачаєте власні сили й час аби допомогти, обігріти, нагодувати, врятувати.

Дякую вам за неймовірну мужність, чуйність та винахідливість. Бажаю вам витримки та наснаги у нелегкій, але такій потрібній справі. Нехай все добро, зроблене вами, повернеться до вас сторицею!” – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *