Крістен Стюарт із “Сутінків“ неприємно здивувала фанатів зовнішнім виглядом

Американська актриса Крістен Стюарт та її наречена Ділан Мейєр вперше за довгий час потрапили в об’єктиви папараці. Дівчат зняли у Лос-Анджелесі. Обидві вони були одягнені досить недбало.

Крістен Стюарт прославилася завдяки ролі Белли у франшизі “Сутінки”. З того часу вона зіграла в багатьох картинах, включаючи байопік про життя принцеси Діани “Спенсер”. 32-річна артистка вже давно оголосила про свою нетрадиційну орієнтацію і майже завжди обирає образи, які б підкреслювали на її маскулінності.

Для прогулянки з нареченою Крістен Стюарт обрала спортивні штани, кросівки, топ та вкорочену олімпійку. Акторка відмовилася від макіяжу, прикривши обличчя сонцезахисними окулярами. Зірка знову коротко підстриглася, зробивши чудову зачіску у стилі 70-х років. Ще на початку року вона могла похвалитися розкішним волоссям завдовжки до лопаток.

Погладшала і коротко підстриглася: Крістен Стюарт із “Сутінків“ неприємно здивувала фанатів зовнішнім виглядомПогладшала і коротко підстриглася: Крістен Стюарт із “Сутінків“ неприємно здивувала фанатів зовнішнім виглядомПогладшала і коротко підстриглася: Крістен Стюарт із “Сутінків“ неприємно здивувала фанатів зовнішнім виглядом

“Що з нею сталося?”, “О, Белла, що ж сталося?”, “Я розумію, що це зручно, але вона виглядає так, ніби вилізла зі сміттєвого бака”, “Вона виглядала інакше, коли була з Робертом Паттінсоном” , “Мене нудить від неї”, “Навіщо вона підстриглася так некрасиво”, – дивуються користувачі соцмереж.

Погладшала і коротко підстриглася: Крістен Стюарт із “Сутінків“ неприємно здивувала фанатів зовнішнім виглядомПогладшала і коротко підстриглася: Крістен Стюарт із “Сутінків“ неприємно здивувала фанатів зовнішнім виглядом

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *