Черлідери Кам’янського вибороли 8 медалей на Чемпіонаті України

4 грудня Львів став осередком українського черліденгу, де у «Боско-Арені» відбувся XVIII Чемпіонат України з черліденгу.
У змаганнях взяли участь понад 30 клубів з усієї країни, а це більше 1000 спортсменів.
Вихованки кам’янської Школи черлідингу “Прометей”, як завжди, сяяли яскраво та впевнено. За результатом змагань у скарбничці Кам’янського: 5 золотих медалей, 1 срібна та 2 бронзових.
Кам’янчанкам не вистачило якихось 0,5 балів, щоб досягнути п’єдесталу. Але дівчата не засмучуються, адже знають, що шлях до великих перемог складається і з успіхі, і з невдач.
“За доброю традицією хочемо висловити вдячність всим, хто доклав зусиль, аби ці змагання відбулись. У першу чергу, безмежна вдячність Збройним силам України, нашим мужнім воїнам, котрі боронять рідну Україну.
Також висловлюємо вдячність Всеукраїнській федерації черліденгу @cheer_ua та колегам зі Львівської обласної федерації черлідингу @lviv_cheerleading за неймовірне свято спорту та високу якість організації змагань.
І звісно велика вдячність нашій неперевершеній Тетяні Залогіній, президенту міської федерації черлідингу, яка докладає титанічних зусиль, аби ми розвивалися та ставали кращіми. Вдячність нашим рідненьким тренерам, нашим чудовим батькам, та нашим найкращім спостменам. Разом ми – сила”, – написала тренер Альона Козинець у соціальних мережах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *