Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Ароматний пиріг з капустою та картоплею

Думаєте, тільки з дорогих продуктів можна приготувати смачну та ароматну страву, яка заслуговує на святковий стіл? Розіб’ємо всі ваші стереотипи завдяки всього одному рецепту. Використовуючи найдешевші інгредієнти, які є на кожній кухні, можна приготувати ароматний пиріг з капустою та картоплею!

Звичайно, необов’язково подавати цю страву саме на домашнє гуляння. Рецепт настільки простий, що овочевий пиріг можна готувати будь-якого дня після роботи. Ви не витратите багато часу та сил, зате вечеря вийде ситною та дуже апетитною. Поєднання продуктів неймовірно вдале.

Ця вечеря за копійки точно сподобається вам та всій вашій родині. Для прикраси посипте овочевий пиріг без тіста рубаною зеленню. Виявляється, можна приготувати ситне і смачне гаряче без м’яса! Беріть рецепт на замітку та спробуйте.

Складові
Цибуля 1 шт., Соняшникова олія до смаку, Морква 1 шт., Картопля 3 шт., Капуста білокачанна 400 г, Молоко 70 мл, Вершкове масло 50 г, Часник 1 зуб., Червона цибуля 2 шт., Цукор 2 ст. л. , Сіль за смаком, Чорний перець (мелений) за смаком, Італійські трави за смаком, Томатна паста 3 ст. л., Твердий сир 100 г.

Приготування
Наріжте цибулю кубиками і обсмажте її в олії на сковороді.

Моркву натріть на великій тертці і додайте до цибулі. Картоплю очистіть і наріжте великими шматочками. Залийте водою, підсоліть та відваріть до готовності.

Дрібно наріжте капусту і відправте її на сковороду до цибулі та моркви. Обсмажуйте інгредієнти під кришкою до м’якості.

До готової картоплі додайте молоко та вершкове масло, розімніть її до стану пюре. Додайте до неї натертий на тертці часник і перемішайте.
Крупно наріжте червону цибулю і подрібніть в блендері з додаванням невеликої кількості води.

До цибулевої суміші додайте сіль, перець, італійські трави та томатну пасту. Перемішайте інгредієнти та додайте ще трохи води за необхідності. Повинна вийти консистенція заливки.

Влийте томатно-цибулеву заливку до овочів на сковороді, доведіть до кипіння і готуйте ще трохи.

У форму для запікання викладіть спершу капустяно-томатний шар, а потім картопляний. Розрівняйте його. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 °С духовці до готовності.

Зверніть увагу на цікавий цибулево-томатний соус, який використовується в цьому рецепті пирога з капустою та картоплею. Беріть його на замітку та використовуйте для інших страв: м’ясних пирогів, котлет. Невелика гіркота цибулі поєднується із солодкістю цукру, що відмінно підкреслить смак м’яса.

Олена

Recent Posts

Від Кам’янського військовим передали квадроцикл (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "За ініціативи мешканки нашого міста Олени Рибалко та…

4 години ago

У Кам’янському пройде екологічна акція «День довкілля»

Щороку в Україні у третю суботу квітня відзначається «День довкілля». Цього року ця дата припадає…

5 години ago

Сервісний центр МВС Кам’янського надаватиме послуги під час повітряних тривог

Вже третій сервісний центр МВС на Дніпропетровщині надаватиме послуги під час повітряних тривог. У Кам’янському…

5 години ago

Кам’янчанкам пропонують безкоштовно навчатися водінню

“Driving Change” — це програма підтримки батьків/матерів, які самостійно виховують дітей у місті Кам’янське, яка надає…

6 години ago

На Дніпропетровщині різко знизилася захворюваність на ГРВІ

Про це повідомляє голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук. "ГРВІ відступає: епідпоріг у жодній громаді Дніпропетровщини…

6 години ago

Актор Міккі Рурк шокував новими змінами у зовнішньому вигляді

Голлівудський актор Міккі Рурк здивував новими змінами в зовнішньому вигляді. Так, артист опублікував своє свіже фото в Instagram. На знімку…

7 години ago