Під Дніпром затримали автовикрадача

У Нікополі поліцейські розшукали чоловіка, причетного до викрадення двох автомобілів. Правоохоронці розшукали викрадені транспортні засоби та повернули власникам.

9 вересня вранці до поліції звернувся власник автомобіля “ВАЗ” та повідомив, що вночі зник його транспортний засіб, який стояв біля під’їзду по вулиці Електрометалургів у місті Нікополь. Поліцейські розшукали автівку в селищі Червоногригорівка. Як виявилось, автовикрадач потрапив на ній в ДТП і кинув транспорт. Потім, в цьому ж селищі, викрав автомобіль “Опель”.

За камерами відеонагляду поліцейські встановили особу зловмисника – ним виявився 30-річний мешканець м. Марганець. Як з’ясувалося, підозрюваний раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

6 грудня, після проведення всіх експертиз, слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою зловмиснику оголосили про підозру за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років .

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *