У Кам’янському привітали місцеву владу (фото)

Сьогодні у Кам’янському святкують День місцевого самоврядування.

Урочисті збори відбулися у сесійній залі Кам’янської міськради. У них взяли участь голова районної військової адміністрації Олег Гапіч, голова Кам’янської райради Максим Чехута, мер Кам’янського Андрій Білоусов та його заступники, депутати районних та міських рад, а також керівники та співробітники виконавчих органів районної та міської влади.

 

У своєму зверненні Олег Гапіч наголосив на важливій ролі місцевого самоврядування у забезпеченні всіх нагальних потреб населення та організації роботи владних структур. Особливо важливою стала роль місцевого самоврядування за умови нинішньої війни, місто Кам’янське та весь Кам’янський район показали себе справжнім форпостом української державності та надійним тилом для нашої армії, зазначив Гапіч.

Особливо важливу роль грає Кам’янське, де забезпечується стабільна робота всіх структур, постійно надається допомога фронту та прийнято близько 23 тисячі переселенців, з яких 6 тисяч – діти.

Голова рову РВА від імені обласної та районної влади вручив нагороди на честь свята. Одну з найвищих обласних нагород отримав мер Кам’янського Андрій Білоусов, серед нагороджених також його заступників Олександр Чернишов, Світлана Колісниченко та Олег Максименко, нагороджено також депутатів Кам’янської міськради, керівників та співробітників департаментів та управлінь місцевої влади.

Андрій Білоусов також привітав усіх присутніх зі святом, подякував їм за плідну роботу та побажав миру та успіхів. Він також вручив нагороди депутатам Кам’янської районної ради та працівникам місцевої влади.

Серед нагороджених – ветерани місцевого самоврядування, депутати райради Валентин Дідич та Олег Плахотник.

Також усіх присутніх привітав голова Кам’янської райради Максим Чехута, який вручив лист подяки меру Андрію Білоусову.

За традицією, урочисті збори завершилися спільним фото на згадку.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *