Дантес презентує нове авторське шоу (відео)

Нещодавно шоумен Володимир Дантес поділився з шанувальниками думками про свій духовний та моральний стан. Він розповів, що йому допомагає не опускати руки під час війни. Тепер же Дантес попросив підтримати його новий авторський проєкт.

Тізер шоу “Мамо, я ганяю тачки” Володимир опублікував на своєму Youtube-каналі.

Проєкт Дантеса — новий, адаптований, прокачаний формат його шоу про українські стартапи. Тепер замість них — машини для ЗСУ, а замість підприємців — волонтери, які допомагають наближати перемогу України.

“У кожному випуску я переганяю тачку для військових, а з собою в дорогу беру когось зі своїх смішних, крутих і цікавих друзів, щоб їхати було веселіше. Для мене це також і свого роду “щоденник” подорожей Україною під час війни: люди, емоції та новий дивний досвід, який хочеться запам’ятати”, — написав у підписі під відео Дантес.

В кожному випуску шоумен разом з новим співведучим транспортуватимуть автомобіль для благодійних фондів або напряму віддавати військовим.

“Як і раніше, це нескандальне шоу. Воно добре. Про людей, які постійно допомагають, про яких ви може і не чули. Але вони допомагають ЗСУ, економіці України. Вони своїм прикладом показують, що можна продовжувати жити, навіть якщо якась падла хоче, щоб ти не жив”, — написав у своїх Instastories Володимир.

Точну дату виходу прем’єрного епізоду шоу “Мамо, я ганяю тачки” Дантес не назвав. Але попросив усіх підтримати його Youtube-канал та підписатися на нього.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *