Ще 10 навчальних закладів Дніпропетровщини отримали нові та комфортні шкільні автобуси

Лише вчора десять шкільних автобусів поїхали із заводу-виробника. Вже сьогодні ключі від них було передано представникам громад Дніпропетровщини. Це вже третє за цей рік поповнення у автопарку навчальних закладів регіону. Придбано машини за державні та місцеві кошти.

«Школи регіону сьогодні працюють переважно в онлайн форматі. Але сподіваємося, що найближчим часом діти зможуть їздити до своїх навчальних закладів. Шкільні автобуси допоможуть добиратися з комфортом. Ці 10 машин уже третя партія. Очікуємо ще 16», – наголосила заступник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Ольга Горб.

Придбані жовтенькі красені за державні та місцеві кошти. І Дніпропетровщина стала єдиним регіоном, де до поповнення автопарку шкільних автобусів приєдналися і громади.

«Велика подяка громадам за те, що вони надали співфінансування. Завдяки цьому ми закупили на 11 машин більше, ніж планували – 46. Жодна область цього не зробила. І у день місцевого самоврядування ми, як і планували, вручили автобуси нашим громадам», – сказав радник голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Олег Кужман.

У салоні автобуса 30 місць для сидіння. А ще аптечки, у яких все необхідне. Шкільні автобуси сьогодні отримали громади Синельниківського, Криворізького та Дніпровського районів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *