У Дніпрі затримали наркозбувачів

У Дніпрі під час обшуків поліцейські вилучили наркотичні речовини на суму понад 1,5 млн. гривень. За підозрою у збуті наркотиків, працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції затримали двох чоловіків та жінку, які розповсюджували їх шляхом закладок.

Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

7 грудня під час обшуків за місцями проживання фігурантів поліцейські вилучили 50 сліп-пакетів з метамфетаміном вагою понад 500 г, майже 50 замотаних пакунків з мефедроном, сліп-пакети з марихуаною, понад 140 різних таблеток, серед яких метадон-екстазі порошкоподібним. електронні ваги, патрони. Крім цього, поліцейські вилучили мобільні телефони із понад 200 фото з координатами місць закладок по місту.

Двоє чоловіків віком 38 та 53 років та 53-річну жінку було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили їм про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 10 років ув’язнення. Продовжується досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *