Гороскоп на 9 грудня 2022 року

Овен

Коли ви бачите, що хтось потребує допомоги, зробіть все, що від вас залежить, щоб надати її. Дозвольте своїм співчуттям проявити себе сьогодні, і незабаром ви відчуєте надзвичайні сили та впевненість у собі. Повірте, віддаючи свій час та енергію заради когось іншого, ви переживете незабутні емоції. В даний момент вам потрібно продемонструвати більше альтруїзму, щоб досягти гармонії свого внутрішнього «Я», який останнім часом дбав переважно про особисті потреби. Нагадайте собі, як приємно допомагати тим, кому пощастило менше, ніж вам.

Телець

Нова справа чи перспективи професійного зростання виникнуть перед вами вже на самому початку цього дня, проте час буде не надто слушним. Зірки рекомендують вам не форсувати події. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, і якщо він буде нашіптувати, що ви не хочете занурюватися в щось невідоме, не потрібно примушувати себе. Які б вигоди не обіцяло нове становище, якщо ви почуваєтеся не на місці, воно принесе вам лише стрес та розчарування. Подбайте передусім про власний комфорт і душевну гармонію — дотримуйтесь свого рівня можливостей, енергії та зобов’язань!

Близнюки

Ви боїтеся складної розмови з однією персоною, яка має над вами певну владу? Безумовно, ви не можете передбачити, як повернеться перебіг подій, але навіщо представляти саме негативний результат? Адже ймовірність того, що все скінчиться благополучно, анітрохи не менша! Зірки кажуть, що навіть якщо ці люди сьогодні критикуватимуть вас, їх висловлювання будуть конструктивними. Подумайте про це. Вам слід навчитися по-іншому ставитись до невідомого. Ви можете візуалізувати бажаний результат, тому постарайтеся вчинити саме так. Сподівайтеся на краще!

Рак

Вдивіться в знаки, що оточують вас, — вони кажуть, що ви досягли помітного прогресу в нових відносинах (романтичних або професійних). Нарешті ви отримали довгоочікувану підтримку. Ваша іскрометна природна чарівність — це все, що потрібно для успіху. Час обережності та скромності залишився позаду. Сьогодні вам потрібно діяти сміливо та зухвало. І якщо вам коли-небудь доводилося вудити рибу, краще згадати ці навички — натяг волосіні, тремтячий порив і все інше. Зачекайте, поки ваш здобуток міцно зачепиться за гачок, а потім тягніть. Потрібно лише почекати, щоби захопили наживку.

Лев

Можливі професійні перемоги, є шанс піднятися кар’єрними сходами. Лідерські якості виявляються дуже яскраво, люди готові слідувати за вами, куди б ви не йшли. Сьогодні сприятливий день для початку роботи над власними бізнес-проектами, які у тому числі вимагають великих інвестицій. Бажано відвідати світські заходи: спілкування з великою кількістю людей, нові знайомства вас порадують.

Діва

У ваш звичний спосіб життя необхідно внести певні правила чи обмеження, оскільки запаси часу та грошей, які ви, не замислюючись, витрачаєте, незабаром можуть повністю виснажитися. Тому настав момент подумати про те, як ви заощаджуватимете свої ресурси. До речі, це завдання ви можете перетворити для себе на кумедний захід — влаштуйте сьогодні експеримент, перевіривши себе, яку мінімальну кількість фінансів ви здатні витратити за день, і скільки справ вам вдається зробити. Повірте, ви здивуєте себе.

Терези

Ваша чарівність і залізна логіка стануть сьогодні взірцем ідеального поєднання, дозволивши вам справити незабутнє враження на аудиторію. Одним продуманим та ефектним твердженням ви будете здатні надихнути на активні дії найбайдужішу групу людей, перетворивши її на згуртований колектив захоплених ентузіастів. Завжди можна знайти вихід зі становища, і сьогодні ви не тільки ясно побачите це, але й зумієте допомогти іншим знайти рятівну нитку. Сьогодні чудовий день для того, щоб підбадьорити зажуреного друга і простягнути йому руку допомоги. За справу!

Скорпіон

Випробуйте найрізноманітніші способи здійснення своїх задумів — не залиште жодного пропущеного варіанту, ухвалюючи рішення сьогодні. Скрупульозність означає в цей день все, якщо ви хочете зробити найкращий вибір і не витратити зайвий час. На перший погляд може здатися, що ретельні роздуми заберуть у вас більше часу, ніж ви розраховували, проте пам’ятайте, що поспіхом ймовірність зробити помилку більша, і тоді всі ваші зусилля взагалі підуть прахом. Тихіше їдеш далі будеш. Проявіть мудрість і терпіння, і тоді вам не доведеться ні про що шкодувати.

Стрілець

Сьогодні багато людей, які вас оточують, будуть перебувати у великій розгубленості — вони не знають, що роблять, куди їм слід йти далі і чи потрібно щось змінювати у своєму житті. Якщо вони звертатимуться до вас за порадою, то, безумовно, потрібно їм допомогти, проте остерігайтеся першими втручатися в їхні особисті труднощі, навіть якщо ви знаєте очевидний спосіб їх вирішення. Зосередьтеся на власних справах. Ви чудово знаєте, куди слідуєте, і що необхідно робити. Не дозволяйте чужим проблемам збити вас із взятого курсу.

Козоріг

Ваші амбіції є «вічним» двигуном, який підштовхує вас у правильному напрямку, допомагаючи опинитися в потрібний час у потрібному місці, але сьогодні це нестримне прагнення успіху може підштовхнути вас до краю урвища! Будьте завбачливими та уважними, висловлюючи вголос свої підозри, тому що ваші союзники цього разу виявляться по інший бік барикад. І це зовсім не означає, що ви зробите неправильний вибір! Просто цього дня вести свої звичні політичні та стратегічні ігри вам буде складніше, ніж зазвичай.

Водолій

Ваша остання схема дуже важлива, і ви насправді досягаєте ключового моменту в тому, що стосується ступеня вашої залученості до певного проекту, тобто зворотного ходу вже не буде. Тому, якщо ви рішуче бажаєте продовжувати йти обраним шляхом, вам слід повністю присвятити себе сьогодні цьому процесу. А якщо ні, то вам необхідно негайно виходити з цієї ситуації, інакше буде занадто пізно. Можливо, для здійснення придуманого вами плану буде потрібна дальня поїздка. Так що зірки радять вам уважно вивчити календар і звіритися зі своїм щоденником, щоб ви могли приділити достатньо часу як самій подорожі, так і підготовці до неї.

Риби

Ви завжди хотіли, щоб вас оточували всі ті, кого ви любите, проте насправді цього майже неможливо досягти. По-перше, потрібно підібрати час, зручний для всіх, а по-друге — серед такої великої кількості людей неодмінно виникнуть непорозуміння та конфлікти. Однак зірки стверджують, що у цей день ваша аура наповнена такою величезною кількістю позитивної енергії, що ви можете, абсолютно не боячись, зібрати всіх своїх близьких та рідних та влаштувати чудовий вечір. А якщо сьогодні зробити це з будь-яких причин неможливо, постарайтеся призначити дату такої зустрічі найближчим часом, інформує Ukr.Media.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *