Стали відомі перші подробиці загибелі двох хлопчиків, яких знайшли мертвими у кар’єрі (18+)

Учора, 8 грудня, у Кривому Розі виявили тіла 8-річного Георгія Ковальова та 6-річного Данила Литенця.

9 листопада близько 12:00 хлопці пішли з дому та не повернулися. 9 грудня поліція Кривого Рогу прокоментувала загибель дітей, тіла яких знайшли в кар’єрі. Про це повідомляє “Перший Криворізький”.

За словами начальника Криворізького районного відділення поліції Володимира Васильєва, про зникнення хлопчиків заявила мати Олена Ковальова, вона повідомила, що зник її син Георгій із другом Данилою. Ювенальні поліцейські патрульні виїхали на перевірку всіх автостанцій та всього сектору Інгулецького району. Перевірили всіх водіїв автобусів та маршруток. До пошуків приєдналася сотня нацгвардійців, також допомагали місцеві жителі. Включили і службових собак із Павлограда. Робота велася безперервно. Орієнтування розіслали на всі підприємства міста, задіяли квадрокоптери.

Хлопців знайшли 8 грудня, у кар’єрі. Вони були без взуття, пошуки якого продовжуються. Є припущення, що діти застрягли у ґрунті в кар’єрі та залишили там взуття. Також у поліції додали, що півроку кар’єр не працював, там була лише сторожа, і лише вчора, приступивши до роботи, одразу знайшли дітей. Діти були на відстані 50 метрів один від одного і на відстані трьох кілометрів прямо від місця знаходження тіл до їхнього будинку.

Старший інспектор ювенальної превенції відділення поліції Інна Ісаєнко повідомила, що слідство вестиметься також щодо батьків, у виконанні їхніх батьківських обов’язків, раніше щодо них жодних порушень не фіксувалося. Окрім випадку у січні 2022 року, коли надійшло повідомлення на лінію 102, що на автовокзалі району Інгулець виявлено хлопчика, ним виявився Георгій Ковальов.

Відносно батьків склали протокол про адміністративне правопорушення за неналежне виконання батьківських обов’язків. Батькам було винесено попередження.

За словами поліції, основне завдання — переконатись, що хлопці не стали жертвою злочину. Але поки що такої інформації немає. Судово-медична експертиза продовжується.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *