Про це повідомили в асоціації “Свинарі України”.
Чому знизилась вартість
Загалом вартість знизилась на 4%.
Зокрема, найпомітніше знизилася ціна на несезонний ошийок: від 215,1 грн у перший тиждень листопада до 197,1 грн у кінці місяця. Трохи менше здешевлення торкнулося корейки, стегна та лопатки, які упродовж листопада подешевшали на 12,5-15 грн/кг.
Основною причиною зменшення цін на охолоджену свинину є зниження закупівельних цін на живець свинини як під впливом сезонних чинників, так і через нові обставини воєнного часу.
Також на зниження цін впливають перебої з електроживленням.
Ціни на м’ясо
За даними Мінфін, станом на 9 грудня, ціни на м’ясо такі:
яловичина ребра – 147,48 грн/кг;
курятина стегно – 84,98 грн/кг;
курятина філе – 134,45 грн/кг;
свинина грудинка – 166,21 грн/кг;
свинні ребра – 161,21 грн/кг;
свинина шашлик – 180,93 грн/кг;
сало солоне – 261,63 грн/кг.
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "В області триває повітряна тривога. Залишайтеся у…
Згідно з інформацією ДТЕК, діятимуть такі графіки: Група 1.1 з 01:30 до 05:00 з 07:00…
У прифронтовому районі Дніпропетровщини встановлюють перший модульний міст довжиною 40 метрів — сучасну переправу, яка…
Сьогодні вночі 19 листопада, на вулиці Черняховського у Жовтих Водах Кам’янського району, сталася пожежа. Горів…
♈️ Овен День вимагає від вас гнучкості та вміння швидко реагувати. Ранок обіцяє бути приємним…
18 листопада ввечері на вулиці Теміртуаська Довгинцівського району Кривого Рогу, виникла пожежа. Прибувши за викликом…