Про це повідомили в асоціації “Свинарі України”.
Чому знизилась вартість
Загалом вартість знизилась на 4%.
Зокрема, найпомітніше знизилася ціна на несезонний ошийок: від 215,1 грн у перший тиждень листопада до 197,1 грн у кінці місяця. Трохи менше здешевлення торкнулося корейки, стегна та лопатки, які упродовж листопада подешевшали на 12,5-15 грн/кг.
Основною причиною зменшення цін на охолоджену свинину є зниження закупівельних цін на живець свинини як під впливом сезонних чинників, так і через нові обставини воєнного часу.
Також на зниження цін впливають перебої з електроживленням.
Ціни на м’ясо
За даними Мінфін, станом на 9 грудня, ціни на м’ясо такі:
яловичина ребра – 147,48 грн/кг;
курятина стегно – 84,98 грн/кг;
курятина філе – 134,45 грн/кг;
свинина грудинка – 166,21 грн/кг;
свинні ребра – 161,21 грн/кг;
свинина шашлик – 180,93 грн/кг;
сало солоне – 261,63 грн/кг.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Ніч у місті минула спокійно – без надзвичайних…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Протягом ночі ворог чотири рази атакував Нікопольщину. З…
У соціальних мережах 5 квітня з’явилося відео. На кадрах група підлітків переслідувала хлопця. Спершу його…
У неділю, 5 травня, до мешканки одного з будинків по вулиці Токарній зателефонував чоловік. Він…
Овен Цього дня ви можете отримати відповіді на те, що вас давно цікавило. Не бійтеся…
7 травня, о 01:33, на вулиці Мартенівській Чечелівського району Дніпра, виникла пожежа. По прибуттю за…