На Каметсталі освоїли випуск нової продукції

Про це повідомили у прес-центрі підприємства.

«Прокатники Каметсталь в умовах економії енергоресурсів успішно освоїли новий вид продукції підвищеного попиту.
У листопаді на дільниці шаропрокатних станів виготовили першу партію молольних шарів діаметром 25 мм, необхідних для стабільної роботи гірничо-збагачувальних комбінатів. Такі шари малого діаметра використовують у шарових млинах для якісного подрібнення руди.

Над виконанням завдання щодо освоєння нового виду продукції працювали спеціалісти служб і підрозділів Каметсталі. Були проведені роботи з калібрування, підготовки прокатних валків. Відпрацювали технічні та технологічні рекомендації, зокрема – оптимальний режим нагріву заготовки у печах стана.
Особливу увагу фахівці приділили технології загартування нового прокату. Перші 138 тонн шарів 25-го діаметру, атестовані за п’ятою групою твердості, відвантажені для Центрального гірничо-збагачувального комбінату Групи Метінвест.

«Цього року, у зв’язку з особливою потребою, ми успішно освоїли два види молольних шарів – це шари великого діаметру 80 міліметрів, замовлення на які були перенесені на Каметсталь з комбінату «Азовсталь». І ось зараз – найменшого для нас діаметру 25 міліметрів. Виробництво продукції, необхідної, насамперед, українським споживачам, – це точка опори для продуктивної роботи підприємств компанії і економіки України в цілому», – зазначив головний прокатник – начальник прокатного цеху Каметсталі Олександр Олійник.

Нагадаємо, з початку року прокатники Каметсталі освоїли десять нових видів продукції. В подальших планах – ефективна робота, спрямована на розширення сортаменту якісного та рентабельного прокату», –

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *