Гороскоп на 13 грудня 2022 року

Овен

Постарайтеся сьогодні зайнятися чимось культурним. Вас завжди цікавили речі, що виходять за межі вашого досвіду. Зараз ця цікавість особливо сильна, і вона тягне вас до інших культур та традицій. Вивчіть їх, хоч би якими вони були. Це може бути кухня, танці, музика, живопис, мода — все, що захоплює вашу уяву, заслуговує на увагу. Порадуйте себе виразами та ідеями інших культур, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні чудовий день для філософського спілкування з іншими людьми. У вас є достатньо часу, щоб поділитися своїми ідеями, і багато хто з оточуючих хоче обговорити недавні події та суперечливі теми з вами. Навіть якщо градус дискусії підвищиться, не турбуйтеся, що хтось вийде з себе чи перейде на особистості. Випробуйте свої деякі теорії — розкажіть про них іншим людям і перевірте, чи зможуть вони знайти слабкі місця.

Близнюки

Спілкування — це сьогодні головне. Ви легко заводитимете розмови, і хоча час від часу щось може бути в них незрозуміле, ви отримаєте від них задоволення. Вам варто виявити більше цікавості, ніж зазвичай. Задавайте більше питань і намагайтеся поглибити зв’язок із співрозмовником. Пропускайте попередні розмови ні про що і переходьте до мети. Навколишні будуть вражені вашим умінням спілкуватися, та будуть вдячні вам за це.

Рак

Сьогодні вас оточуватимуть невпевнені люди, і вони будуть дуже чутливі до ваших слів. Тому постарайтеся не надто їх критикувати — вони сприймуть ваші слова у негативному світлі. Хоча вам і не подобається ідея ходити навколо них навшпиньки, все ж таки докладіть додаткових зусиль, щоб уникнути емоційних драм. Намагайтеся дати людям більше особистого простору і не взаємодійте з ними без необхідності.

Лев

Сьогодні ви зробите багато хорошого не лише для себе, а й для оточуючих. Буде можливість допомогти родичам і знайомим, підняти настрій друзям, що засумували, дати хорошу пораду людині, яка опинилася в безвиході. Ваші гідні вчинки не залишаються непоміченими; винагороди за них ви не чекаєте, але неодмінно її отримаєте. Вдалий день для того, щоб разом з друзями взятися за якусь цікаву справу або спробувати щось нове.

Діва

Ви опинилися не з того боку рівняння «робота/розваги». Ви надто зациклилися на відповідальності і забули про те, що справі час, а потісі — година. Ніхто не каже, що потрібно закинути всі обов’язки та вирушити на танці, проте ніякої шкоди не буде, якщо ви відпроситеся з нудної наради, на якій не обов’язкова ваша присутність. Поставте сьогодні своє задоволення на перше місце. Ви заслуговуєте на те, щоб як слід відпочити.

Терези

Похвальне почуття щедрості сьогодні не збігається з можливостями вашого гаманця, тому настав час сказати «ні» всім тим людям, які звертаються до вас із проханнями позичити гроші. Час від часу пригощати когось обідом цілком нормально, проте припиніть хоча б ненадовго позичати всім, хто просить. Подумайте, що ви могли б зробити для цих людей замість грошей. Це набагато значніший внесок. Ваші зусилля принесуть більше користі, ніж кілька банкнот.

Скорпіон

Дотримуйтесь сьогодні найбільш логічного шляху і не дозволяйте нікому змусити вас повірити в те, що виглядає надто добре, щоб бути правдою, хоч би як переконливо вас умовляли. Важко покладатися на серце, коли воно хоче, щоб все було певним чином, навіть якщо це неможливо. Зараз у відповіді за все має бути ваш розум. Краще подивитися в обличчя реальності зараз, ніж розчаруватися згодом. Один і один у сумі завжди дають два, тож не варто витрачати час на пошуки інших відповідей.

Стрілець

Не поспішайте сьогодні із будь-якими фінансовими операціями, а якщо ви зможете взагалі нічого не купувати, буде ще краще. Не користуйтеся кредитними картками, якщо в цьому немає необхідності, тому що нещодавні імпульсні покупки наклали на вас більше фінансових зобов’язань, ніж потрібно для вашого комфорту. Якщо ви хочете, щоб з фінансовою ситуацією все було в порядку, необхідно встановити межу допустимих витрат і обмежити кількість походів у торгові центри.

Козоріг

Зараз зовсім не важко додати у ваше життя романтики — достатньо почати дивитися на світ у більш ідеалістичному ключі. Якщо ви відчуваєте, що в житті не вистачає позитиву та краси, придивіться уважніше. Повірте, що все це є, тому що це правда. Всесвіт дасть Вам сьогодні кілька підказок про те, де потрібно шукати. Якщо ви виявите більше відкритості, то незабаром щастя повернеться до вас у повному обсязі.

Водолій

Якщо ви хочете сьогодні спокійно провести день, потрібно відмовитися від додаткових обов’язків. Якби все залежало від інших людей, ви безперервно працювали б, як бджола. Вся справа в межах — ви повинні їх встановити та чітко озвучити їхнє місцезнаходження. Полегшіть собі завдання та особисто поговоріть з оточуючими. Люди набагато краще зрозуміють вашу думку, якщо у розмові дивитися вам у вічі.

Риби

Люди на роботі чи навчанні мають свої пріоритети, і вони сьогодні звертатимуть мало уваги на вас. Втім, це навіть на краще: оскільки ніхто не дивиться, ви можете робити все, що захочете. Вам не варто турбуватися про те, що хтось дихає вам у потилицю чи будує про вас припущення — всі зайняті власними справами. Ви можете спробувати в дії свої найшаленіші ідеї та схеми. Не озирайтесь назад!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *