У Кам’янському продовжать реконструкцію лікарні №9 та лікарні швидкої допомоги

2021 року в рамках «Великого будівництва» розпочався капітальний ремонт лікарні №9 та лікарні швидкої допомоги. 2023 року реконструкція продовжиться. Вона передбачена змінами до Програми соціально-економічного розвитку Кам’янського, які були внесені на позачерговій грудневій сесії міськради.

Так, заплановано реконструкцію комплексу будівель Комунального некомерційного підприємства “Міська лікарня №9” за адресою проспект Аношкіна,72. Проектна потужність – 220 ліжок.

Після внесених корективів у 2023 році на ремонт планується виділити 183 мільйони гривень. При цьому 146,3 мільйона має бути отримано з державного бюджету та 36,7 мільйона – виділено з бюджету Кам’янської територіальної громади.

Другий схожий проект – реконструкція комплексу будівель Комунального некомерційного підприємства “Міська лікарня швидкої медичної допомоги” за адресою вулиця В’ячеслава Чорновола, 79а. Проектна потужність – також 220 ліжок.

За цим об’єктом у 2023 році заплановано виділити 182,6 мільйона гривень. З яких 151,6 мільйона – державний бюджет, а 31 мільйон – кошти громади.

Організацію виконання рішення поклали на департамент економічного розвитку Кам’янської міської ради, координацію – на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександра Чернишова, контроль – на постійну комісію міської ради із соціально-економічного розвитку міста, бюджету, фінансів та інвестицій.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *