Про це розповіла дієтолог та гастроентеролог Марта Фармага в Instagram.
За словами фахівця, колір тарілки впливає на апетит людини:
Отже, посуд світлих кольорів краще обирати для низькокалорійних продуктів, наприклад, овочів або фруктів. А ковбаси, солодощі та інші калорійні вироби краще викладати у темний посуд, щоб не з’їсти зайве.
Для основних страв ідеальними вважаються тарілки салатового або блакитного кольорів.
5 травня, о 17:24, на вулиці Вартових Неба Шевченківського району Дніпра, виникла пожежа. По…
Регіони України умовно поділили на декілька зон. Наприклад, фронт, регіони-фронтири, опорні області та тилові. Так,…
Про це повідомили в группі "Транспорт міста Камянське". "Шановні пасажири, до вашого відома. Останні відправлення…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ворог не припиняє тероризувати Нікопольщину. Ввечері поцілив дроном-камікадзе…
Овен На початку дня можливі невеликі труднощі, які ви швидко подолаєте. Гарний час, щоб позбутися…