Гороскоп на 14 грудня 2022 року

Овен

Ймовірно, вас шокує те, що хтось, широко відомий своїм егоїзмом, сьогодні несподівано прийде до вас із вигідною пропозицією. Однак справа того варта, так що погоджуйтеся, не роздумуючи. У вас є чудовий шанс досягти успіху. Не забудьте подякувати своєму благодійнику, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні якась особа з вашого минулого вирішить відвідати вас. Ви раптом виявите, що це вже далеко не та людина, яку ви колись знали. Можливо, варто трохи засумніватися в цьому, а заразом і дізнатися, з чим вона завітала. До речі, спілкування з представниками іноземних культур подарує вам багато нового та пізнавального. Знайомство з незвичними традиціями, стравами та музикою подарує вам свого роду осяяння щодо вирішення назріваючого питання.

Близнюки

Те, що раніше ви вважали обов’язком перед сім’єю, сьогодні покаже, як вам пощастило з родичами. Навіть якщо вам вдасться поспілкуватися лише з одним із них, постарайтеся дати йому якнайбільше тепла, любові та доброти. Цілком можливо, що цій людині теж буде надзвичайно приємним саме ваше суспільство.

Рак

Так, ви працюєте, як віл, і це не може не викликати захоплення, проте жертвувати своїм вільним часом заради ідеї… Та й на загальному стані це позначиться далеко не найкращим чином. Тому постарайтеся сьогодні уникати робочих навантажень, відкласти усі проекти чи доручити їх комусь іншому. Натомість виділіть час для мовчазного усамітнення та тихого відпочинку.

Лев

День, коли ви можете зробити багато хорошого, і не тільки для себе. Є можливість подбати про близьких, зробити щось приємне для тих, хто вам симпатичний. Імовірні зустрічі з людьми, за якими ви останнім часом нудьгували; буде шанс відновити раніше перервані ділові чи романтичні стосунки. Вдалий день для того, щоб повернутися до якихось старих планів і нарешті втілити їх у життя. Сьогодні вам навряд чи щось завадить досягти бажаного.

Діва

У дрібницях і криється вся «сіль», то чому б не зупинитися і не придивитися до цього? Ці маленькі нюанси принесуть вам море задоволення. Більше того, ніхто інший їх просто не помітив. Знайдіть затишне містечко в міському парку і поспостерігайте за життям, що протікає. Дивіться, як дітлахи граються на майданчику, роблячи перші кроки по життю. Не варто упускати такі чудові моменти!

Терези

Сподіватимемося, що сьогодні вам не захочеться зазирнути в якийсь магазин, бо цього дня справ з грошима краще зовсім не мати. Звичайно, це не означає, що потрібно мати недовіру до всіх і кожного, просто доведеться дуже уважно стежити за своїми фінансами. Вашу щедрість не можна не назвати благодаттю, але чи не надто ви сконцентровані на ній? Може, варто відкласти на пару днів покупку подарунка собі, коханому? Зате потім зможете пишатися своєю силою волі.

Скорпіон

Так, цей день обіцяє здивувати вас максимально, тому що сьогодні можна буде… все! Збираєтеся швидше впоратися з усіма завданнями? А новий об’їзний шлях раптом приведе вас до чудового ресторану. Бажаєте прибрати в будинку? Тоді улюблена хвиля на радіо подарує цілий букет улюблених хітів. Словом, які б не траплялися додаткові справи, ви завжди зумієте перетворити їх на задоволення.

Стрілець

Будьте сьогодні максимально уважними, маючи справу з дрібницями та нюансами. Все, починаючи з вашого костюма і закінчуючи тим, як ви підпишетесь на документі, матиме величезний вплив на те, як вас сприймуть. Тому постарайтеся з самого ранку прикраситись та налаштувати себе на оптимістичний лад. А протягом дня не забувайте частіше перевіряти пошту, говорити «дякую» та «будь ласка». Пам’ятайте, що гарне враження допоможе швидше закінчити будь-яку справу.

Козоріг

Не варто приймати бажане за дійсне. Можливо, далеко не всі підтримують ваші погляди, і якщо ви все прийматимете на свій рахунок, можете спровокувати конфлікти. Тому сьогодні потрібно буде кілька разів звірятися із загальним настроєм, і тільки тоді рухатися далі. Будь-яка поспішність з вашого боку може призвести до образ деяких особливо ранимих людей. Зате виявивши уважність і передбачливість, ви залишитеся на висоті.

Водолій

Сьогодні ваша проникливість буде гострішою за бритву. Там, де інші будуть бачити тишу і благодать, ви зумієте розглянути приховані проблеми, які тільки й чекають на відповідний момент. Тому неодмінно зробіть все, що у ваших силах, щоб запобігти нападу. Хоч справа і видасться ризикованою, проте результати варті того. Така діяльність подарує вам до вечора приємне відчуття задоволення і почуття виконаного обов’язку.

Риби

Можливо, сьогодні хтось, хто вже давно рветься до влади, намагатиметься використати вас для усунення чергового супротивника. Втім, у його планах ще достатньо щілин, щоб ви могли їх перевірити. Намагайтеся будь-яким способом відмовитися від подібної махінації. Замість неї зверніть увагу, що тут може бути корисним особисто для вас. Адже ще не настав час масових переворотів та революцій. Ваша година ще настане.

Margaret

Recent Posts

Коли вийде 2 сезон серіалу “Володар перснів: Персні влади” (відео)

Шанувальники чекають на серіал "Володар перснів: Персні влади" 2 сезон, починаючи з 2017 року, коли…

18 хв. ago

У Дніпрі горіла церква: загинула жінка

Вранці 17 травня надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на території храму Української православної…

33 хв. ago

Анатомічне і ортопедичне взуття: в чому різниця і коли треба носити

Нерідко при виборі взуття можна натрапити на характеристику "анатомічне". Попри те, що воно має деякі…

51 хв. ago

На Луганщині загинув захисник з Кам’янського

Сумну новину повідомив міський голова Андрій Білоусов. "13 травня поблизу населеного пункту Макіївка на Луганщині,…

1 годину ago

У Кам’янському жінка зарізала співмешканця

У Кам'янському жінка під час сварки напала з ножем на співмешканця та вбила його. Про…

2 години ago

Доленосні зміни у житті: ці знаки Зодіаку приймуть найкраще рішення у травні

Гороскоп на травень розповість, хто з представників зодіакального сузір'я прийме в кінці весни важливе рішення. Саме…

2 години ago