Юних мешканців Дніпропетровщини запрошують на різдвяні онлайн-вечорниці

Школярів області запрошують долучатися до пізнавально-розважального проекту «Всіх чекаємо у світлиці на сучасні вечорниці». Він триватиме до 5 січня. Заплановані: вебквест, вікторина, адвент-календар із щоденними завданнями. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Незважаючи на війну, хочеться подарувати дітям трохи різдвяного дива. Разом із ними берегти давні традиції. А ще відволікти, розрадувати. Наші вечорниці сучасні у форматі онлайн. Від цього незвичайні та цікаві», – наголосила директор Дніпропетровського обласного центру позашкільної освіти Юлія Скляр.

Один із заходів для малюків – «Адвент календар». До 30 грудня на сторінці Центру позашкільної освіти з’являтимуться відеозавдання щодня. Наприклад, написати листа Святому Миколаю або спекти імбирне печиво. Учасникам за бажанням їх виконують та виставлятимуть у соцмережі з хештегом #kzpo_cpo_dor_vechornici.

У День Святого Миколая стартує триденний вебквест “Різдвяні пригоди”. Які будуть завдання – секрет. До участі необхідно до 18 грудня зареєструватися.

5 січня на платформі Quizziz проведуть онлайн-вікторину “Торба колядника”. Реєстрація на посилання до 3 січня.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *