Categories: Це цікаво

Quest Pistols випустили свій легендарний хіт “Ты так красива” українською мовою (відео)

Український гурт Quest Pistols потішив своїх відданих шанувальників музичною прем’єрою.

Так, легендарне тріо повертається на сцену у складі Антона Савлепова, Костянтина Боровського та Микити Горюка. І почали своє повернення артисти з випуску свого оновленого хіта “Ты так красива” українською мовою. Трек у перекладі вийшов під назвою “Ти неймовірна“.

Символічно, що цього року Quest Pistols виповнюється 15 років.

“Ти неймовірна” це українська версія хіта, який знають та співають мільйони людей по всьому світі. Вперше українською “Ты так красива” Quest Pistols виконали на благодійному концерті на підтримку України у Варшаві. Цей експромт здивував публіку, але аудиторія одразу почала підспівувати артистам. Відео фрагмент з українською версію пісні набрав обертів у ТікТок. Відтоді всі чекали на студійну версію “Ти Неймовірна”.

Quest Pistols

“Цього літа ми зібралися разом, щоб зробити благодійний тур на підтримку нашої країни. Ми були вражені реакцією українців, наших слухачів на такий реюніон, тому ми вирішили продовжити цей шлях та записали декілька нових пісень разом та для вас. Концерти, зустрічі, друзі та спогади, це те, чого нам так давно не вистачало”, – прокоментував Антон Савлепов.

Обидві версії пісні написав співзасновник та музичний продюсер гурту Олександр Чемеров. Українською пісня набула більш глибокого значення: це не лише ліричний маніфест почуттів до жінки, але й присвята Україні. “Ти неймовірна” – можливість повернутись у безтурботне минуле, де не було війни. Іронічне муд-відео в стилі вайбер-листівок, супроводжує пісню та транслює ностальгію за 2000-ми, коли історія гурту лише починалась.

Quest Pistols

Слідом за синглом “Ти неймовірна” Quest Pistols готують ще низку релізів, серед яких будуть як українські версії легендарних хітів, так і абсолютно нові пісні.

Олена

Recent Posts

Кам’янчан запрошують на “Ніч у музеї”

17 травня у Музеї історії м. Кам'янське пройде акція "Ніч музеїв-2024", приурочена до Міжнародного дня…

1 годину ago

У Кам’янському районі шахраї ошукали родичів військових та волонтерів на 1,3 млн. гривень

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Кам’янської окружної прокуратури суд визнав винними трьох учасників організованої групи…

2 години ago

У Кам’янському активно працює “Волонтерський центр”: звіт діяльності

У Кам'янському продовує свою роботу «Волонтерський центр», який допомагає військовим, вимушеним переселенцям та іншим соціально…

2 години ago

Роботи з благоустрою, проведені у Кам’янському цього тижня

Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за  період з 03.05.2024 по 09.05.2024 було…

2 години ago

Скільки коштують капуста і цибуля у Кам’янському

На минулому тижні з’явилася інформація, що в Україні подорожчали капуста і ріпчаста цибуля. Скільки сьогодні…

2 години ago

У Дніпрі Renault збив двох чоловіків, одного – насмерть

Вчора ввечері на Амурському мосту на смерть збили людину. На місце викликали медиків та правоохоронців.…

3 години ago