Щоб приготувати такий десерт вам необхідно взяти якісний лаваш. Підійдіть до вибору відповідально. Адже від лаваша безпосередньо залежить те, як виглядатиме готовий десерт. Основа не повинна порватися в той момент, коли ви почнете загортати рулет, інакше всі зусилля підуть нанівець.
Не бійтеся експериментувати, готуючи ці ласощі. Замість консервованих персиків із банки ви можете взяти будь-які інші фрукти. Банан, ківі та грушуа також підійдуть як начинка для такого рулету. Із сиром вони поєднуються ідеально!
Складові
Сир 400 г, Консервовані персики 350 г, Яйце 3 шт. ,Цукор 80 г, Лаваш 200 г, Сметана 2 ст. л.
Приготування
У глибокій ємності з’єднуємо сир із 2 яйцями. Всипаємо цукор. Перебиваємо все в блендері до однорідності.
Консервовані персики нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо їх до сирної маси. Ретельно перемішуємо. Викладаємо начинку з сиру та персиків на лаваш. Поступово її розподіляємо, не доходячи до країв.
Звертаємо все в рулет, акуратно загинаючи краї лаваша.
Викладаємо отриману заготовку на лист, застелений пергаментом. Збиваємо яйце зі сметаною. Змащуємо готовою сумішшю рулет. Відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Як бачите, на приготування десерту вам знадобиться не більше 10 хвилин. Решту зробить духовка. У цей час у вас буде можливість заварити ароматний чай.
5 грудня ввечері у Дніпрі в Амур-Нижньодніпровському районі сталася серйозна аварія, учасником якої стали легковий…
Згідно з інформацією ДТЕК, сьогодні діють такі графіки відключень. Графіки можуть змінюватися.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території міста надзвичайних подій…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "Населені пункти Нікопольщини перебували під атаками ворожих…
В Інгулецькому районі Кривого Рогу 76-річний чоловік залишився без пальців на руці через підрив гранати,…
5 грудня Музей історії Кам’янського став місцем глибокого єднання та надії: тут відбулася презентація виставки…