Щоб приготувати такий десерт вам необхідно взяти якісний лаваш. Підійдіть до вибору відповідально. Адже від лаваша безпосередньо залежить те, як виглядатиме готовий десерт. Основа не повинна порватися в той момент, коли ви почнете загортати рулет, інакше всі зусилля підуть нанівець.
Не бійтеся експериментувати, готуючи ці ласощі. Замість консервованих персиків із банки ви можете взяти будь-які інші фрукти. Банан, ківі та грушуа також підійдуть як начинка для такого рулету. Із сиром вони поєднуються ідеально!
Складові
Сир 400 г, Консервовані персики 350 г, Яйце 3 шт. ,Цукор 80 г, Лаваш 200 г, Сметана 2 ст. л.
Приготування
У глибокій ємності з’єднуємо сир із 2 яйцями. Всипаємо цукор. Перебиваємо все в блендері до однорідності.
Консервовані персики нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо їх до сирної маси. Ретельно перемішуємо. Викладаємо начинку з сиру та персиків на лаваш. Поступово її розподіляємо, не доходячи до країв.
Звертаємо все в рулет, акуратно загинаючи краї лаваша.
Викладаємо отриману заготовку на лист, застелений пергаментом. Збиваємо яйце зі сметаною. Змащуємо готовою сумішшю рулет. Відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Як бачите, на приготування десерту вам знадобиться не більше 10 хвилин. Решту зробить духовка. У цей час у вас буде можливість заварити ароматний чай.
Державний архів Дніпропетровської області формує колекцію документів, присвячених повномасштабній агресії росії проти України. Архівне управління Кам’янської…
Не секрет, що найсмачніший томатний сік виходить із домашніх, вирощених із любов'ю помідорів. Кулінари експериментують,…
Про графік роботи Мобільного центру надання адміністративних послуг у вересні поінформував міський голова Андрій Білоусов.…
За результами програми "Власна справа" визначилися нові переможці, які подавали заяви на отримання мікрогрантів у період з 21…
Українська співачка Джамала заспівала в новому жанрі та здивувала звучанням. Так, у свій день народження, який артистка…
Бананова шкірка - не просто сміття, а багатий на вітаміни та антиоксиданти продукт. Дізнайтеся, як…