Щоб приготувати такий десерт вам необхідно взяти якісний лаваш. Підійдіть до вибору відповідально. Адже від лаваша безпосередньо залежить те, як виглядатиме готовий десерт. Основа не повинна порватися в той момент, коли ви почнете загортати рулет, інакше всі зусилля підуть нанівець.
Не бійтеся експериментувати, готуючи ці ласощі. Замість консервованих персиків із банки ви можете взяти будь-які інші фрукти. Банан, ківі та грушуа також підійдуть як начинка для такого рулету. Із сиром вони поєднуються ідеально!
Складові
Сир 400 г, Консервовані персики 350 г, Яйце 3 шт. ,Цукор 80 г, Лаваш 200 г, Сметана 2 ст. л.
Приготування
У глибокій ємності з’єднуємо сир із 2 яйцями. Всипаємо цукор. Перебиваємо все в блендері до однорідності.
Консервовані персики нарізаємо невеликими шматочками. Додаємо їх до сирної маси. Ретельно перемішуємо. Викладаємо начинку з сиру та персиків на лаваш. Поступово її розподіляємо, не доходячи до країв.
Звертаємо все в рулет, акуратно загинаючи краї лаваша.
Викладаємо отриману заготовку на лист, застелений пергаментом. Збиваємо яйце зі сметаною. Змащуємо готовою сумішшю рулет. Відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Як бачите, на приготування десерту вам знадобиться не більше 10 хвилин. Решту зробить духовка. У цей час у вас буде можливість заварити ароматний чай.
У суботу, 24 травня, активісти запрошують усіх рибалок Кам'янського і шанувальників чистого довкілля долучитися до…
20 травня стартував фінал XXX Фестивалю-конкурсу на найвищу театральну нагороду Придніпров'я "Січеславна". Журі у складі…
З 19 по 25 травня 2025 року в Україні вперше проводиться Національний тиждень безбар’єрності. Захід…
У Дніпрі з літа й майже до кінця осені не курсуватимуть трамвай №1 та низка…
Кінокомпанія Universal Pictures показала новий трейлер науково-фантастичного екшну "Світ Юрського періоду: Відродження" (Jurassic World Rebirth), що…
Епідеміологічна ситуація на Дніпропетровщині: рівень ГРВІ знижується, але зростає кількість кишкових інфекцій. Про це повідомив…