Мер Кам’янського взяв участь у презентації збірки “Волонтер-юрист”

Про це Андрій Білоусов повідомив у своєму телеграм-каналі.

“Сьогодні взяв участь у відеоконференції під керівництвом голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука, в ході якої головам громад нашої області презентували посібник «Волонтер-юрист», покликаний допомогти внутрішньо переміщеним особам швидше вирішувати нагальні питання.

Посібник розроблений адвокатами-волонтерами за підтримки Дніпропетровської обласної асоціації органів місцевого самоврядування.

З перших днів повномасштабного російського воєнного вторгнення в Україну до Кам’янського району приїхали десятки тисяч переселенців. За цей час ми навчилися ефективно комунікувати на всіх рівнях влади заради спільної мети – допомоги тисячам внутрішньо переміщених осіб.
Разом ми шукаємо і знаходимо відповіді на численні запитання, які турбують українців, що вимушено покинули свої домівки. Але нерідко це займає більше часу, ніж ми маємо. Завдяки довіднику «Волонтер-юрист» ми зможемо суттєво зекономити дорогоцінний час.

Органи місцевого самоврядування, працівники соціальних служб, благодійники, волонтери, юристи, які залучені в наданні допомоги переселенцям, зможуть оперативніше реагувати на запити суспільства і знаходити потрібні відповіді та шляхи вирішення проблеми.
Велика праця зроблена, і я певен, що вона принесе гарні результати!

Електронна версія доступна за посиланням
bit.ly/3uNu7jd”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *