Гороскоп на 15 грудня 2022 року

Овен

Сьогодні ви можете зайняти себе тим, що вам ще ніколи не доводилося робити, і це може бути щось грандіозне і лякаюче, як стрибки з парашутом, а може і щось менш небезпечне, але має величезне значення. Безперечно, дуже складно наважитися зробити щось, коли ви абсолютно не впевнені щодо успішності цієї справи. Однак краще сховати своє его і постукати в ці двері, відкривши для себе нові горизонти та знання про власні можливості, інформує Ukr.Media.

Телець

Якщо сьогодні хтось посвячуватиме вас в якусь таємницю, вам слід уважно поставитися до слів цієї людини. Ця особа збирається поділитися з вами найщирішими своїми намірами, і це трохи насторожить і стривожить вас. Можливо, частково тому, що ви цього не очікували, або тому, що такі наміри вам не до вподоби. Зірки стверджують, що збіги цього дня набудуть найхимернішого характеру, тож вам слід бути готовими до них.

Близнюки

Ваш гаманець не стане товстішим, якщо ви продовжуватимете потурати кожній своїй забаганці, купуючи те, що хочеться. Так що постарайтеся сьогодні проходити повз ошатних вітрин з химерним одягом, який ви так пристрасно бажаєте отримати. Настав час розставити чіткі межі між тим, що вам хочеться, і тим, що вам потрібне насправді. І це правило стосується також особистого життя, чи не так? Подумайте над тим, чи не надто багато ви вимагаєте від близьких людей? Якщо ви хочете отримувати більше уваги від оточуючих, в першу чергу вам слід самим почати більше дбати про те, хто знаходиться поряд з вами.

Рак

Сьогодні ви цілком можете опинитися в тупиковій ситуації, коли у вас буде величезний запас енергії, але зовсім не залишиться справ, на які її можна було б направити. Перед вами постане вибір: або почати якусь несподівану справу, спробувавши відточити нові навички, або допомогти своєму колезі чи другу, які опиняться у дуже складній ситуації. Якщо ви оберете перше, то не виключена можливість того, що сьогоднішній день закінчиться для вас не зовсім успішно. А якщо зупинитеся на другому варіанті, то прославитеся героєм цього дня, незалежно від отриманих результатів. Люди оцінять насамперед саме ваше прагнення прийти на допомогу у скрутну хвилину.

Лев

Сильний вплив позитивних тенденцій, і цим можна користуватися як для досягнення давно поставлених цілей, так і для реалізації нових задумів. Сьогодні вас супроводжує успіх у багатьох починаннях, але найбільших успіхів можна досягти там, де йдеться не тільки про отримання вигоди, а й про моральне задоволення, самореалізацію, відновлення справедливості. Яскраво виявляються ваші найкращі якості; не дивно, що цього дня у вас можуть з’явитися нові союзники, друзі та шанувальники. Вдалий день для самоосвіти: ви швидко розумієте, яка інформація вам потрібна, і легко її засвоюєте.

Діва

Ви потребуєте додаткових естетичних стимулів сьогодні, тому постарайтеся подарувати собі нові враження. Завітайте до музею або пройдіть уздовж рядів музичного магазину, обравши диски тих виконавців, яких ви досі не чули. Або просто насолодіться чудовою вечерею в ресторані національної кухні, відкривши для себе нові цікаві страви. Несподівані комбінації смаку, звуків та образів можуть не тільки здивувати вас, але й надати певного почуття дискомфорту. Не бійтеся порушити свої традиції і зійти зі звичної стежки — це ще раз нагадує вам, що ви самі вибираєте шлях, яким хочете слідувати. Все у ваших руках.

Терези

Сьогодні ви більше налаштовані на розкуте спілкування у своєму звичному оточенні, ніж на будь-які формальні зустрічі. Потерті джинси і футболка стануть для вас милішими за чудернацькі вбрання від відомих дизайнерів, а бабусин пиріжок буде куди смачніший вишуканих страв найдорожчих ресторанів. У такий день, як цей, вам краще зустрітись зі своїм шкільним приятелем чи давнім другом, яких ви не бачили вже тисячу років. Насолоджуйтеся поверненням до простих і рідних джерел з тим, хто вас добре розуміє. Зберіться зі своїми приятелями за чашкою чаю в невибагливому звичайному кафе і поговоріть з ними про все, що з вами сталося останнім часом.

Скорпіон

Сьогодні у своїй роботі чи навчанні ви наблизитесь до ключового моменту, проте вам слід ставитися до цього дня так само, як і до всіх інших. Найневдаліше, що ви можете зробити, — це перехвилюватися і залякати себе необґрунтованими очікуваннями. Якщо ви станете довго роздумувати і аналізувати ситуацію, що склалася, то ризикуєте втратити з уваги необхідні перспективи. Якщо з якихось причин ви почуваєтеся невпевнено, покладіться на близьких людей, які завжди готові підтримати і підбадьорити вас. Пам’ятайте, що ви самі чудово знаєте, що повинні робити, і як саме ці задуми слід здійснити.

Стрілець

Ви стали більше впевнені у собі, і це дасть хороші результати сьогодні. Тож можете з чистою совістю відкинути убік терпіння та обережність, оскільки у найближчому майбутньому вони вам не знадобляться. Не забувайте лише про те, що після швидких та активних дій ви ще довгий час продовжуєте рухатися вперед за інерцією. Тому вам слід добре знати, в якому напрямку ви хочете йти, і добре думати над своїми словами, перш ніж вимовляти свої думки вголос! Інакше вам доведеться незабаром брати їх назад, а в такому випадку ви набуваєте репутації людини, на яку не можна покластися.

Козоріг

Цього дня завбачлива та обережна сторона вашої особистості говоритиме вам про те, щоб ви зупинилися на якийсь час і озирнулися в даній ситуації. Не ігноруйте свій внутрішній голос і не дозволяйте собі захопитися бурхливим потоком сьогоднішніх подій. Вам нема чого зараз поспішати, тому дайте собі достатньо часу і складіть докладний план подальших дій. Якщо ви діятимете згідно з планом, все пройде без сучка і задирки, тож наберіться терпіння. Всі ці привабливі шанси та можливості є нічим іншим, як результатом вашої завзятої роботи, тому вони нікуди не втечуть від вас.

Водолій

Незважаючи на численні поради, які вам давали оточуючі, сьогодні вам краще не фокусувати увагу на своїх лімітах — подібна тактика зовсім не допомагає позбутися їх. На даний момент вам слід забути про все, що обмежує вас. Чим більше ви станете думати про них, тим більшу владу вони набуватимуть над вами. Зробіть вигляд, що всі ці неписані правила зовсім не обмежують вас, і тоді ви насправді отримаєте довгоочікувану свободу! Так що сміливо крокуйте вперед і не думайте про можливий провал. Якщо ви зможете самим собі довести свою цінність, то зможете переконати й інших людей у ​​цьому. І тоді перед вами не буде зачинених дверей.

Риби

Майте на увазі, що у людей довга пам’ять, так що постарайтеся зробити так, щоб спогади про вас були якнайкращі. Допомагаючи іншим сьогодні, ви забезпечуєте чудову репутацію на завтра. Тому зірки радять вам у цей день відкласти убік свої потреби та віддати перевагу турботам про ближнього. Будьте уважні до оточуючих, і ви неодмінно виявите сором’язливих персон, які перебувають у повній розгубленості і просто не знають, як привернути чиюсь увагу. Проявіть ініціативу, запропонувавши першими свою допомогу, і ваші зусилля не залишаться без винагороди Всесвіту.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *