Злату Огнєвіч звинуватили у плагіаті пісні Біллі Айліш (відео)

Днями українська співачка Злата Огнєвіч презентувала чуттєву пісню “Як мені бути”, яку присвятила жінкам, що через війну втратили найцінніше — синів, чоловіків, батьків, братів. Однак в коментарях під дописом артистки підписники почали звинувачувати її у плагіаті на наймолодшу володарку премії Греммі Біллі Айліш.

Користувачі відзначили, що семпли у пісні Злати Огнєвіч “Як мені бути” дуже схожі зі звучанням пісні Lоvely, яку Біллі Айшліш записала у дуеті з американським виконавцем Khalid. Так, під анонсом треку в Instagram, українську артистку почали бурхливо обговорювати у коментарях, дорікаючи копіюванням іншої зірки.

“Шкода, що наші артисти беруть нікчемний приклад від російських загарбників. Аби ніяких зусиль не докладати і вкрасти, сплагіатити”, “Який гарний плагіат :)”,  “Занадто точно переспівана Біллі Айліш”, “Неймовірна гарна пісня від Біллі Айліш” — пишуть у коментарях.

У розмові з “24 каналом” Злата Огнєвіч прокоментувала звинувачення у плагіаті. Артистка зазначила, що створюючи цей трек вона думала і надихалася виключно українськими жінками, тому на докори у плагіаті Біллі Айліш вона не звертає уваги.

“Я не звертаю уваги на хейт, бо ця робота від чистого серця. Я писала цю пісню, думаючи про наших жінок, а не про Біллі Айліш чи інших артистів. Для мене головний показник – це відгуки жінок і тисячі репостів від людей. А тим, кому нічим зайнятися пропоную, хай не шукають чорну кішку у темній кімнаті, а не зважаючи на все – роблять свою справу”, — прокоментувала Злата Огнєвіч.

 

 

 

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *