Нова комунальна техніка на вулицях Кам’янського

Сьогодні на дороги Кам’янського вийде нова снігоочисна техніка.

белоусов

Для комунального підприємства «Добробут» закуплено 8 сучасних тракторів із ківшами, які працюватимуть на очищенні внутрішньоквартальних доріг та тротуарів. З новинками ознайомився особисто мер Кам’янського Андрій Білоусов, який зазначив, що міська влада і надалі займатиметься технічною модернізацією міських комунальних структур.
люди

Крім того, Андрій Білоусов ознайомився з роботою «аварійної служби», перевірив комплектацію автомобілів, що виїжджають на виклики кам’янчан, та складів. Також мер побував у диспетчерській «аварійній службі». Заявки городян надходять до неї від Єдиної диспетчерської служби та розподіляються між бригадами, які працюють на виїздах. Усі заявки обов’язково перебувають під контролем та знімаються з роботи лише після того, як сам заявник особисто підтвердить, що його звернення виконане.

офис

белоусов

– Незважаючи на воєнний час, ми до бюджету наступного року заклали чималі кошти на модернізацію комунального підприємства «Добробут» та аварійної служби. Як ви пам’ятаєте, аварійну службу було засновано в Кам’янському шість із половиною років тому. Тоді ж розпочалася робота і Єдиної диспетчерської служби. При цьому робота і аварійної служби, і Єдиної диспетчерської фінансуються повністю з міського бюджету, а не з квартирної плати кам’янчан. Каменське – одне з небагатьох міст в області та в Україні, де працюють такі структури, за 6,5 років аварійна служба виконала понад 200 тисяч заявок городян, зараз у ній працюють понад 70 осіб та 13 автомобілів.

Як і у випадку з КП «Добробут», на розвиток та подальше технічне оснащення аварійної служби закладено чималі кошти до міського бюджету на 2023 рік, – зазначив Андрій Білоусов.

Також мер побував у будинку №92 на проспекті Аношкіна. Там ведуться роботи із заміни системи водопостачання, повне перепідключення намічено на завтра.

подвал

Прямо біля будинку Білоусів зустрівся з мешканцями, які подякували йому за заміну водопостачання та поділилися іншими проблемами: зокрема, поганою роботою зливової каналізації та крайньою зношеністю внутрішньодворової дороги, де востаннє асфальтування велося ще за часів СРСР. Спілкуючись із жителями мер запевнив, що комунальні служби займуться зливовою каналізацією вже найближчими днями. А асфальтування дороги буде внесено до планів на 2023 рік.

люди

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *