Дніпропетровщина знаходиться у трійці лідерів за кількістю перспективних бізнес-ідей

Разом із столицею та Львівщиною наш регіон увійшов до трійки лідерів за кількістю перспективних бізнес-ідей. Таким є результат одинадцятої хвилі урядової програми «еРабота».

Схвальний відгук отримали 23 проекти. Їхнім авторам нададуть гранти на початок чи розвиток власної справи. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Проект „еРабота” для стимулювання підприємництва. У ньому шість програм. Гранти на виробництво переробних виробництв, теплиць, садів. Але найпопулярніше – «Власна справа». Це мікрофінансова допомога на відкриття та розвиток бізнесу. Є в ній ще 23 переможці. Загалом їх уже 180», – каже директор департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОВ Олексій Псарєв.

Вони з Дніпра, Кривого Рогу, Кам’янського та Слобожанського. Їхніми бізнес-планами передбачено створення понад 60 робочих місць. У проектах – відкриття швейного цеху, піцерії та кафе. Є ідеї щодо розширення та створення студій краси.

На грантові кошти запустять і аварійно-диспетчерську компанію обслуговування багатоквартирних будинків. Також з’являться центри з вирощування овочів та насіння та доочищення води. Наразі триває дванадцята хвиля проекту «Робота». Вона фінальна цього року. Заявників на чесноту перевірив Ощадбанк.

Підприємницькі ідеї вже розглядає спеціальна комісія при Дніпропетровському обласному центрі зайнятості. Нагадаємо, передбачене бізнес-планом одне робоче місце гарантує отримання 150 тис. грн на розвиток та створення бізнесу. Два – до 250 тисяч.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *