Благодійний фонд «Осоння України» з Кам’янського забезпечує генераторами цивільних і військових

В умовах енергетичної кризи Благодійний фонд «Осоння України» проводить роботу по забезпеченню наших військових на фронті та  мешканців області електрогенераторами.

Як повідомив на своїй тсторінці у соцмережах голова фонду Олександр Крутько великий дизельний генератор 48 квт, вагою 1.5 тони було твстановлено у котельні на твердому паливі маленького містечка нашоїобласті.
«Від цієї котельні живиться лікарня+госпіталь (з нашими хлопцями) на 500 місць, школа, дитячий садочок , 7 багатоповерхівок. Всі ці люди будуть в теплі зимою, незалежно від централізованого енергозабезпечення. Рішення, куди втановлювати було важким, всім потрібні таки генератори, але вибрали максимально ефективне», – написав Олександр Крутько, додавши, що вдячний всім, хто допомагав у цій дійсно великій справі.
Також БФ «Осоння України» постійно працює у напрямку забезпечення наших бійців на фронті всім необхідним: транспортом, одягом, продуктами, медикаментами і генераторами.

всу
«Генератори 2-3 квт їдуть нашим Хлопцям і Дівчатам на фронт по різним напрямкам – Херсонський, Донецький , Харківський, Запорізький. Ми продовжуємо це робити далі, прямо зараз. Всі генератори проходять обкатку, заміну масла, тобто повністю готові до роботи, щоб цим не займалися Хлопці на фронті. Це теж велика робота», – підкресливОлександр Крутько.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *