Гороскоп на 16 грудня 2022 року

Овен

Вам, можливо, подобається думати, що ви не маєте пристосувальних нахилів, але вони у вас є, і цьому сьогодні варто порадіти. Зрештою, у минулому вони послужили вам добру службу. Настав час визнати всі свої якості, а не тільки ті, що викликають теплі почуття в інших людей. Ви складна особистість, і це означає — дуже цікава людина. Тому не мучтеся почуттям провини, якщо на шляху трапиться можливість, про яку ви думаєте, що не заслуговуєте на неї. Якщо вона є, значить нею потрібно скористатися.

Телець

Сьогодні ви відчуєте смак влади, коли несподівано опинитеся у становищі лідера. Спочатку це може здатися досить складним, проте ви дуже скоро візьмете ситуацію під контроль — у цьому немає жодних сумнівів. Втім, якщо ви почнете надто нервувати, то пам’ятайте, що друзі готові підтримати вас та допомогти. Завдяки їм ви збережете впевненість у собі, навіть коли ситуація ускладниться у другій половині дня.

Близнюки

Сьогодні вам варто виявити трохи більше агресивності, особливо у тому, що стосується бізнесу. Вас надто довго стримували інші люди — своїми негативними коментарями чи боротьбою за владу. Ця драма має припинитися! Тримайтеся подалі від негативної енергії, а отже, від людей, які її випромінюють. Ви ще не досягли того, чого маєте, і самі знаєте про це. Хороша ж новина в тому, що якщо ви просто голосніше заявите про себе, то зумієте досягти поставленої мети.

Рак

Сьогодні ви відчуєте дещо зі списку ваших улюблених речей, а саме — баланс. У всіх сферах вашого життя все врівноважується, так що приготуйтеся насолоджуватися більш збалансованим періодом свого життя, який посилить ваше почуття безпеки та впевненості у собі. Ви повністю контролюєте ситуацію, а хтось із близьких вам людей нарешті готовий зробити черговий крок у правильному напрямку. Використовуйте натхнення для змін, які ви давно відкладали.

Лев

Сьогодні чудовий день для втілення у життя нових ідей, реалізації сміливих проектів. Чим оригінальніші ваші задуми, тим вища ймовірність їхнього успіху; добре діяти по-своєму, експериментувати. Леви демонструють лідерські якості та організаторські здібності, це не залишається непоміченим. Ви завоюєте повагу керівництва, зміцните свої професійні позиції. Робота всерйоз захоплює вас, але й про особисте життя не варто забувати.

Діва

Сьогодні ваша наполеглива робота може бути щедро винагороджена. З самого ранку будьте дуже уважні і не пропускайте тихих дискусій за зачиненими дверима на роботі — люди говорять про вас, і їхня розмова дуже втішить Вас. З плином дня ваша пошта наповнюватиметься позитивними повідомленнями про вашу хорошу роботу. Збережіть ці листи для наступної зустрічі з начальством і використовуйте їх, щоб нагадати, яку цінність ви маєте. Начальство це й так знає, але докази не завадять.

Терези

Сьогодні ви дізнаєтеся про нові можливості у своєму житті, і вам варто скуштувати так багато з них, як тільки зможете. Виділіть час на пошуки в Інтернеті наступної грандіозної мети та подивіться, що зумієте знайти. Немає сенсу в тому, щоб обмежувати себе — чим незвичайніша мета, тим ретельніше треба її дослідити. Покажіть Всесвіту, що ви впевнені в собі і готові впоратися з усім, що він для вас приготував, тому що це дійсно так.

Скорпіон

Можливо, ви і встали зранку не з тієї ноги, але не дозволяйте цьому ставати на шляху перешкодою. Задіяйте внутрішні резерви сил і нагадайте собі, що кожна година приносить щось нове та цікаве. Позитивне мислення може принести реальні результати, особливо сьогодні — Всесвіт чекає на підказки від вас. Тому, якщо ви очікуєте, що хтось вам зателефонує, продовжуйте вірити в те, що це станеться. Якщо ви не знаєте чогось напевно, навіщо припускати найгірше?

Стрілець

Хтось із найщедріших людей у ​вашому житті сьогодні раптово стане набагато бережливішим зі своїм часом і грошима. Однак не турбуйтеся — це не стосується вас. Ці люди просто стурбовані своїм фінансовим становищем, проте соромляться про це говорити. Можливо, вам не варто зараз розраховувати на фінансову допомогу від них чи на їхнє веселе суспільство, проте ці люди завжди підтримають вас емоційно. Дайте їм більше особистого простору найближчими днями.

Козоріг

Планування принесе вам море задоволення, особливо якщо ви організуєте подію з безліччю дрібних деталей, які необхідно розставити по місцях. Ви зараз дуже уважні до дрібниць і зможете отримати насолоду від остаточного визначення дат, які довго не вдавалося встановити. Якщо ви готові підписати контракт або укласти угоду, то зараз чудовий час для цього. Все в повному порядку і рухається у правильному напрямку.

Водолій

Найважча частина створення змін у своєму житті — це не вигадування способів дії, а їх реалізація. Вам буде потрібно сьогодні багато самодисципліни, щоб почати, особливо враховуючи, що ваша енергія постійно відволікатиметься на вимоги оточуючих. Це виснажує ваші сили, тому варто провести деякий час на самоті, щоб їх відновити. Хтось із друзів готовий простягнути руку допомоги або просто підбадьорити вас. Не будьте надто горді, щоб прийняти їхню допомогу.

Риби

Сьогодні вам буде нелегко віддати контроль в інші руки, проте це набагато легше, ніж продовжувати бути за все у відповіді. Якщо ви хочете зменшити кількість стресу у своєму житті, то потрібно відійти від керування хоча б ненадовго. Передайте повноваження людині, якій ви довіряєте і в чию здатність справитися зі справою вірите, і займіться особистими справами. Дайте іншим людям шанс проявити себе поки ви відпочиваєте, інформує Ukr.Media.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *