У Кам’янському пройшов Чемпіонат з черлідингу

18 грудня в КЗ СК «Прометей» відбувся традиційний відкритий чемпіонат з черлідингу «Зірочки Прометея».
Замагання відбулись між командами Кам’янського та Запоріжжя. Хоча назвати це змаганнями важко, адже дівчата так палко підтримували одне одного, що це було більше схоже на дружню зустріч.
І не дивно, адже всі виступи команд-учасниць з СК «Іскра», СК «Прометей», ДЮСШ №2 та «Мотор» (Запоріжжя) були ну дуже круті.
“Особливо приємно було побачити серед глядачів татка-військового, котрий приїхав із фронту, аби побачити виступ своєї крихітки. І ми так мріємо аби всі татки якнайшвидше повернулися до своїх діточок з перемогою.
А ще хочемо висловити вдячність кожному, хто доклав своїх зусиль, аби «Зірочки Прометея» відбулись, особливо президенту міської федерації черлідингу Тетяні Залогіній та директору КЗ СК «Прометей» Анатолію Івашині, керівництву ДЮСШ 2. Саме завдяки цим людям, змагання відбувалися, як завжди, на найвищому рівні. Дякуємо нашим тренерам, спортсменам та їх невтомним батькам – навіть у ці важкі часи ми працюємо та не зупиняємося на місці. І безмежна вдячність нашим мужнім воїнам ЗСУ”, – поділилася враженнями тренер Альона Козинець.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *