Святий Миколай вже у Кам’янському

У Кам’янському сьогодні святкують День Святого Миколая.

Привітання найменших мешканців та гостей нашого міста відбулося на основній сцені театру імені Лесі Українки на основній сцені. У залі зібралося близько 450 дітей: діти-сироти, з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти ветеранів та загиблих в АТО та на нинішній українсько-російській війні, а також діти переселенців, чиї батьки зараз живуть у Кам’янському.

 

Привітати хлопців приїхав міський голова Андрій Білоусов. Він побажав їм миру, добра та якнайшвидшої перемоги над країною агресором.

– Нехай наступне свято Святого Миколая буде без війни та тривог, а лише з найдобрішими та найбажанішими подарунками, – зазначив Андрій Білоусов.

Також мер вручив цінні подарунки найталановитішим дітям та багатодітним сім’ям. Крім того, солодкі презенти від Святого Миколая отримала кожна дитина, яка прийшла сьогодні до театру.

Після привітання Андрій Білоусова на всіх юних глядачів чекало казкове шоу «Білосніжка та сім гномів». Святого Миколая традиційно зіграв незмінний супутник усіх новорічних свят Кам’янського, заслужений артист України Анатолій Вертій.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *