96 спортсменів та тренерів Дніпропетровщини здобули щорічну обласну стипендію

96 спортсменів та тренерів регіону отримали щорічну обласну стипендію. Серед них переможці та призери міжнародних змагань. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Наші спортсмени здобувають перемоги на своєму фронті. Незважаючи на війну цього року виборювали нагороди. Традиційно підбиваємо підсумки їх досягнень. Призначили обласні стипендії», – зазначив директор департаменту молоді та спорту Дніпропетровської ОВ Олександр Пшеничников.

Серед стипендіатів, зокрема, є легкоатлетка Ярослава Магучих. У березні 2022-го вона перемогла на чемпіонаті світу зі стрибків у висоту у приміщенні. Далі на чемпіонаті світу в Орегоні з результатом 2,02 м стала срібною призеркою. У серпні здобула «золото» на Мультиспортивному чемпіонаті Європи.

Заохотили і бронзову призерку чемпіонатів світу та Європи з вільної боротьби Ілону Прокопенюк. Свої нагороди дівчина виборола у ваговій категорії до 62 кг.

А ще стипендію призначили бронзовому призеру Чемпіонату світу з дзюдо Єлизаветі Литвиненко та переможцю Всесвітніх Ігор з водно-лижного спорту Данилу Фільченку.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *