Бат-мобіль із Кам’янського прибув на фронт

Про це повідомив лідер профспілки “Металургів Каметсталі”, волонтер Олег Нагорний.

«З нагоди свята Св. Миколая відвідав разом із Артем Сиротюк та Виталий Ровков один з бойових підрозділів протиповітряної оборони Збройних Сил України, в лавах якого знаходяться багато наших хлопців-металургів з заводу Каметсталь. Під покровом ночі ми передали нашим захисникам неба спеціальний автомобіль, про який вони дуже просили ще з літа. Хлопці одразу дали йому назву «bat-мобіль», мабуть тому, що на матовочорних дверцятах і капоті майоріла літера «В».
Напередодні в Козацька церква Пресвятої Покрови ПЦУ (м. Кам’янське) цю автівку освятив сам отець Феодосій Алісов – всесвітньо відомий волонтер та видатний громадський діяч, – щоб вона допомагала та берегла наших захисників, щоб вона стала під охорону Ангелів і Бога. «На доріжку» отець Феодосій поклав у авто «маленький подаруночок» – цілу купу термоустілок, що зберігають тепло у серцях вояків продовж тривалого часу…
«В нагрузку» разом з авто ми передали:
– маскувальну сітку від неперевершеної Жіноча сотня « З любов‘ю» м. Кам‘янське;
– смачні соління від «Освітяни Кам’янського» (директорка департаменту Наталія Рева), виробник – Початкова школа “Волошка” (директорка Тетяна Юрченко);
– консервацію та згущене молоко від колективу Ліцей №1 (Олена Набієва);
– продукти швидкого приготування та фітнес-батончики від Центр допомоги та логістики “Паляниця” (Александр Крутько);
– патріотичну тушонку та кашу з м’ясом від Игорь Белоногов та Павел Таргоний;
– «Суміш непереможну для ЗСУ» (продуктові коробки з енергетичним наповнювачем з меду, горіхів, кураги та ізюму) від металурга Дмитрий Бугров.
Світова Волонтерська Спілка, в яку входить і Профспілка «Металургів» Кам’янське, дякує безпосереднім учасникам «забігу» bat-мобіля до українських військових: Олені Чухно – за придбання авто; Bogdan Korma – за перегін з Польщі в Україну, BUDINVEST Engineering та Артему Сиротюку – за «креативне фарбування під bat-мобіль». Дякуємо також і невтомному волонтеру Юрію за координацію всіх важливих питань!
P.S.
Жили, живемо та будемо жити у вільній та незламній Україні!
ПЕРЕМОГА ВЖЕ НЕ ЗА ГОРАМИ!
Все буде Україна!!!
Putin kaputt!!!», – написав Нагорний у соцмережах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *