Гороскоп на 22 грудня 2022 року

Овен

Ваші останні досягнення у сфері романтичних відносин заслуговують на похвалу, так що можете відсвяткувати цю подію. Багато хто вважає вас зразком кращих якостей характеру та прикладом для наслідування. Це, звичайно, велика честь, але також і величезна відповідальність, тому постарайтеся виправдати довіру. На даний момент саме у ваш бік спрямована загальна увага — на Вас дивляться, вас наслідують, у вас чогось навчаються, тому ви не маєте права на бездумні помилки. Звичайно, від них ніхто не застрахований, проте у ваших силах уникнути багатьох із них, інформує Ukr.Media.

Телець

Самовпевненість і хвальба — не найкращі якості. Дійсно, мало хорошого в тому, щоб раз у раз розмовляти про власну особистість. Але якщо вже ви вважаєте, що зробили насправді щось хороше і вартісне, то краще поділитися своєю радістю з тими людьми, кому ви по-справжньому дорогі. Якщо ви просто розповісте про те, яка робота була вами виконана, а потім зауважите, що пишаєтеся нею, всі тільки порадіють за вас. Уявіть, що ваш найкращий друг досяг наміченої мети — хіба б ви не відчували гордість за нього?

Близнюки

Звичайно, щастя не можна запланувати, проте ви можете наблизитись до цього відчуття, якщо зберете найближчих і дорогих вам людей і разом проведете вільний час. Найкраще організувати фізично активний відпочинок, наприклад, якусь командну гру, на кшталт футболу чи баскетболу. Втім, навіть звичайний вечір, проведений у боулінг-клубі, подарує вам відмінний заряд енергії та привнесе до вашої компанії здоровий дух змагання.

Рак

У цей день не все вийде саме так, як ви задумали, проте загалом ваш план вдасться, навіть якщо отримані результати виглядатимуть не зовсім такими, якими ви очікували їх побачити. Тому не засмучуйтесь через різні дрібниці — все йде своїм ходом, і ви не можете вплинути на збіг обставин. Однак ви могли б звернутися до своїх найближчих друзів за порадою в цій ситуації, і вони з радістю допоможуть вам прийти до оптимального рішення. Крім того, вони добре знають, як підняти ваш бойовий дух.

Лев

День досить стомлюючий, складний, насичений подіями. Пам’ятайте, що вам обов’язково вирішувати всі проблеми наодинці: знайдуться добровільні помічники, на яких можна покластися. Варто бути обережнішими з грошима, оскільки сьогодні ви схильні витрачати їх легковажніше, ніж зазвичай. Не рекомендується проводити весь день вдома: будь-яка зміна ситуації йде на користь, піднімає настрій, до того ж поїздки дадуть шанс зав’язати цікаві знайомства.

Діва

Є деякі речі, які гірші за удавану байдужість — ви вже встигли переконатися в цьому на власному досвіді. На щастя, ви не схильні до заздрощів, тому щиро порадієте за успіхи своїх друзів та колег. Так тримати! Однак ви могли б допомогти іншим людям дивитися на життя філософськи. Адже чиясь заздрість просто очевидна, і через неї може виникнути безліч проблем, якщо вам не вдасться вплинути на ставлення цієї людини до життя.

Терези

У житті вам просто необхідно знаходити компромісні рішення для того, щоб ваші стосунки з сім’єю, друзями та партнерами були міцнішими та гармонійнішими. Однак не кожен здатний це зрозуміти і піти на поступки, і сьогодні ви побачите яскравий приклад. У вашому житті з’явиться вкрай егоїстична персона, яка не має жодних намірів вести переговори. Тому, коли ця людина усією своєю поведінкою буде показувати, що у неї свій власний шлях і її начхати на інших, вам доведеться перейти її дорогу.

Скорпіон

Ви безперечно не отримуєте задоволення, коли хтось намагається читати вам моралі, тому повинні добре розуміти, що й інші люди нічим у цьому не відрізняються від вас. Сьогодні варто вкотре переконатися, що ви далекі від нотацій. Якщо вам вдалося схуднути за допомогою нової дієти, або ваш план економії грошей виявився дуже вдалим, це чудово! Але не думайте, що всі оточуючі просто горять від нетерпіння дізнатися про всі подробиці та секрети вашого успіху. Більше того, не варто наївно вважати, що вони хочуть від життя того самого, що ви. Не потрібно проектувати свої життєві пріоритети та цілі на інших людей.

Стрілець

У цей день вам краще прибрати усі внутрішні бар’єри та не стримувати своїх емоцій. Якщо хтось якимось чином вплинув на ваше життя, він або вона обов’язково повинні дізнатися про це. Сьогодні вам слід бути готовими розповісти про почуття, які викликають у вас вчинки інших людей — ви станете свідком прояву небаченої великодушності та щедрості. Вам доведеться випробувати цілу гаму змішаних емоцій: боязкості, хвилювання та подяки. Ці почуття подарують вам натхнення та заряд невичерпної енергії.

Козоріг

Пускаючи в хід тонкі дипломатичні методи, ви здатні прибрати напруженість у будь-якій ситуації, проте вам також необхідно знати, коли слід оголювати зброю та йти в атаку, інакше ваші наміри незабаром перестануть брати до уваги. Не потрібно виявляти ангельське терпіння, коли ображені ваші почуття. Сміливо захищайте свою гідність, якщо ви відчуваєте принизливе ставлення до вас. Іти на компроміс з кривдниками та зухвальцями — абсолютно безглуздий і безнадійний метод.

Водолій

Не потрібно голосно сміятися, якщо сьогодні вам доведеться почути з вуст людини, яка має репутацію інтелектуала, якусь жахливу дурість. Така ситуація має з’явитися для вас доказом того, що ніхто не може знати все на світі. Більше того, кожен може потрапити в безглузде становище за певного збігу обставин. Ви повинні винести для себе з ситуації, що склалася, один дуже важливий урок: не робіть гучних висновків про ті речі, з якими ви мало знайомі. Звичайно, всі мають право на помилку, проте варто зайвий раз переконатися, що ви правильно поінформовані.

Риби

Цього дня зірки особливо сприяють прояву екстравагантності, тому сьогодні ви можете дозволити собі щось незвичайне. Забудьте про свої звичні обмеження і потіште себе вишуканою їжею, елегантним предметом розкоші або якоюсь новинкою техніки. На даний момент не слід стримувати себе щодо фінансових витрат — пошукайте знижки та вигідні пропозиції іншим разом. Ви довгий час заощаджували і багато в чому собі відмовляли, так що не буде великої шкоди, якщо ви один день побудете в ролі марнотратів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *