Хто із зірок шоубізнесу у 2022 році оголосив про завершення кар’єри

У 2022 році кілька зірок кіно та музики розповіли про своє рішення у найближчому майбутньому закінчити кар’єру. Деякі з них залишаться у шоубізнесі, але вже в інших професіях.

Sonya Kay

Українська співачка Sonya Kay (Софія Хлябич) закінчила кар’єру на початку цього року. 31-річна племінниця Софії Ротару повідомила в січні на своїй сторінці в Інстаграм, що залишає сцену.

«Хочу вам повідомити, що як співачка Sonya Kay, я закінчила свою кар’єру. Я вважаю, що зі своєю командою зробили величезний внесок в українську музику. Ми показали, що українська мова є і завжди буде у тренді і може звучати стильно та сучасно. Я отримала кілька нагород важливих у нашій країні та жахливо цим пишаюся! З ніжністю згадую кожен концерт, мінітур в Америку, глянцеві журнали, в яких я була, співпраця з відомими брендами», — оголосила Sonya Kay.

Найвідомішими піснями Sonya Kay стали «Зоряний саундтрек», «Рай», «Драйв», «Ти Мій Всесвіт», «Лайви» і «Ходимо».

 

 

Брюс Вілліс

У березні стало відомо, що «Міцний горішок» Брюс Вілліс змушений закінчити кінокар’єру через проблеми зі здоров’ям. У знаменитого американського актора діагностували афазію, через що у нього проблеми з пам’яттю та деякі порушення мови.

 

Брюс Вілліс

 

Денієл Редкліфф

Виконавець ролі Гаррі Поттера Денієл Редкліфф заявив про завершення акторської кар’єри в інтерв’ю Empire. Остаточно залишати кіно він не планує, тільки змінить професію. У квітні 32-річний британський актор зізнався, що незабаром займеться режисерською діяльністю. Деніел зазначив, що щонайменше два роки продовжить зніматися.

«Я хочу стати режисером. Я маю сценарій, але поки що немає часу для його реалізації. Я написав про своє життя, тому що воно проходить різноманітно та незвичайно. Мені порадили писати про те, що я добре знаю», — поділився Редкліфф

 

 

Денієл Редкліфф

Джим Керрі

Американський актор, комік і письменник Джим Керрі у квітні розповів виданню Access Hollywood, що в кіноіндустрії він зробив досить багато і готовий піти на заслужений відпочинок. У вільний час 60-річна зірка фільмів «Ейс Вентура», «Маска», «Брюс Всемогутній» та «Шоу Трумана» планує зайнятися малюванням.

«Я йду на пенсію. Я говорю це досить серйозно. Якщо, звичайно, раптом ангели не принесуть мені сценарій, написаний золотим чорнилом, і я зрозумію, що людям дуже важливо це побачити, то може я і повернуся», — зазначив Керрі.

Джим Керрі

BTS

Мегапопулярний корейський бойз-бенд BTS у червні оголосив про припинення існування групи. Учасники колективу вирішили зайнятися сольними проектами. Про розпад групи повідомили самі учасники у YouTube-зверненні.

Вуді Аллен

У червні 87-річний Вуді Аллен в інтерв’ю Алеку Болдуїну в прямому ефірі в Інстаграм заявив, що планує «зняти один чи два фільми» та закінчити режисерську кар’єру. А у вересні він розповів в інтерв’ю іспанській газеті La Vanguardia, що продовжить працювати як сценарист.

 

Вуді Аллен

Стів Мартін

У серпні 76-річний американський актор Стів Мартін в інтерв’ю для The Hollywood Reporter зазначив, що після зйомок серіалу «Вбивства в одній будівлі» не планує брати участь в інших кінопроектах. Однак Мартін поки не знає, скільки сезонів буде в цьому серіалі, тому не може назвати рік, у якому піде з кіно.

«Коли це телешоу закінчиться, я не шукатиму інших. Я не збираюся шукати інших фільмів. Я не хочу зніматись у камео. Як не дивно, це все», — заявив Стів.

Стів Мартін

Алек Болдуїн

У серпні американський актор Алек Болдуін заявив в інтерв’ю CNN, що змушений припинити зніматися в кіно через нещасний випадок із режисеркою українського походження Галиною Гатчинс. Після трагедії на зйомках фільму «Іржа» він втратив 5 великих контрактів.

Алек Болдвін

Ґері Олдмен

Зірка «П’ятого елемента», «Леона» та серії фільмів про Гаррі Поттера Ґері Олдмен у листопаді також повідомив про завершення кар’єри.

В інтерв’ю виданню The Sunday Times 64-річний володар «Оскара» зізнався, що планує піти на пенсію після зйомок «Повільних коней». Серіал продовжили на третій і четвертий сезони, тому Олдмен зніматиметься ще мінімум два роки.

«У мене була завидна кар’єра, але кар’єра йде на спад, і в мене є інші речі, які мене цікавлять крім акторської майстерності. Наступного року мені 65, 70 не за горами. Я не хочу бути активним, коли мені буде 80. Я був би дуже щасливий, і для мене було б честю і привілеєм вийти в ролі Джексона Лемба, а потім повісити слухавку», — поділився Ґері.

 

Ґері Олдмен

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *