Гороскоп на 23 грудня 2022 року

Овен

Ваші гарячі амбіції сьогодні стануть ще спекотнішими завдяки надихаючому прогресу друзів або колег. Але перш ніж починати дертися кар’єрними сходами, ви повинні зрозуміти, що робитимете, коли виберетеся нагору. Розплануйте свій шлях. Утримайтесь сьогодні від радикальних кроків. Спершу подивіться, як діють інші люди. Якщо вони виявляють амбітність, краще трохи почекати, поки вони зійдуть з вашого шляху, ніж змагатися з ними, інформує Ukr.Media.

Телець

Ви ретельно вивчаєте асортимент магазинів, коли хочете знайти найвигіднішу ціну, то чому ж не робите того ж, коли шукаєте романтичного партнера? Якщо ви зараз вільні, не кажіть «так» першій людині, яка проявила інтерес. Ваш час дуже цінний, а календар надто повний подій, щоб витрачати час на людину, яка не особливо вам цікава. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то виділіть час, щоб побути разом із коханою людиною — влаштуйте вечірнє побачення раніше, ніж домовлялися.

Близнюки

Ваші цілі, бажання та надії належать лише вам — не дозволяйте іншим людям, особливо начальству, впливати на них. Якщо ви не хочете зайняти цей кабінет в офісі, навіщо імітувати бажання? Додатково докладені зусилля лише зроблять вас нещаснішими, а винагороди не буде. Нагадайте собі, чому ви обрали конкретний шлях і припиніть зациклюватися лише на грошах. Щастя за гроші не купиш. Його можна домогтися, лише слідуючи велінню серця.

Рак

Не дивуйтеся, якщо сьогодні виникнуть труднощі у спілкуванні з кимось із авторитетних людей у ​​вашому житті. У них зараз проблеми з чимось, до чого ви не маєте стосунку, проте вони очікують, що ви вирішите їх. Замість того, щоб намагатися пояснити ситуацію, бережіть сили. Ваші співрозмовники зараз не сприймають логіки — вони просто хочуть, щоб проблему вирішили. Це чудова можливість вразити оточуючих своїм умінням вирішувати питання.

Лев

З’являється багато нового: плани, прагнення, бажання та мрії. Дещо гірша ситуація з можливостями. По-перше, їх не так багато, по-друге, щоб ними скористатися, потрібні і хоробрість, і спритність, і навіть хитрість. Ви постараєтеся отримати з цього дня максимум користі, і, ймовірно, досягнете успіху. Що слід зробити, так це розставити пріоритети і вирішити, що для вас важливіше саме сьогодні — робота чи особисте життя. У другій половині дня можна відвідувати світські заходи, зустрічатися із важливими людьми.

Діва

Якщо сьогодні хтось скаже щось спірне, переконайтеся, що ви правильно почули. Якщо хтось дивиться у ваш бік несхвально, перевірте, чи не дивиться ця людина на телевізор позаду вас. Сьогодні Ви надто чутливі та надто легко можете зробити неправильні висновки. Ви безперечно виграєте, якщо проведете цей день наодинці з собою. Вам потрібно з’ясувати, чому ви зараз схильні звинувачувати навколишній світ у всьому, що насправді не є його провиною.

Терези

Варто лише поглянути на ваш календар, щоб зрозуміти, що ви надто сильно розпорошуєте енергію. Краще скасувати, перенести чи відкласти деякі заплановані зустрічі. Можна також спробувати об’єднати деякі події — замість п’яти зустрічей із різними друзями, чому б усім разом не зібратися на обід? Це дозволить усім поспілкуватися один з одним, і, можливо, між людьми зав’яжуться нові дружні стосунки! Зберіть друзів разом. Це дуже ефективно та весело.

Скорпіон

Сьогодні саме час заглянути всередину себе. Відкрийте маленькі дверцята, за якими ховаєте всі свої дурні ідеї та мрії — можливо, є шанс реалізувати хоча б одну з них? Зателефонуйте людині, яка колись давно вам подобалася — вашому голосу будуть дуже раді. Ще раз зателефонуйте рекрутеру — можливо, для вас є нова вакансія. Ви зберігаєте ці мрії не без причини, і варто виявити до них увагу та зробити ще одну спробу.

Стрілець

Ваша інтуїція веде вас до впливових людей і вони хочуть вас підтримати. Це може створити дисбаланс між вашою пасивністю та агресивністю. Ви можете активно боротися за свої бажання, проте навіщо ставити себе у ризиковане становище, якщо інші люди висловлюють готовність зробити все за вас? Сядьте спокійно та дозвольте їм робити те, що вони хочуть. У будь-якому випадку, ви опинитеся у виграші.

Козоріг

Навіщо ви намагаєтеся сподобатися всім без винятку? Бажання допомогти кожному похвальне, проте нереалістично сподіватися, що Ви зможете це зробити. Натомість сконцентруйтеся на одній або двох речах, які ви точно зможете зробити — проведіть час з однією-двома людьми, яким можете приділити увагу. Не всім знайдеться місце у вашому насиченому житті, тому не соромтеся відповісти відмовою деяким людям, які хочуть з вами зустрітися. Вони зрозуміють, як і ви розумієте їх, коли вони зайняті.

Водолій

Коротка поверхнева розмова може перерости в глибоке обговорення, яке йтиме дуже довго, але ви отримаєте задоволення від кожної його хвилини. Заглибтесь у питання, які ще не до кінця вивчені. Досліджуйте всі відтінки, нюанси та інтерпретації. Немає двох людей, які абсолютно однаково сприймали б реальність, але можна спробувати пояснити комусь іншому своє сприйняття. Слухайте уважно, і ви можете почути, що вразить вас до глибини душі.

Риби

Піддайтеся своїй цікавості, куди б вона Вас не вела. Це стане чудовою стимуляцією! Ви будете заінтриговані та зацікавлені новою людиною, яка наробила багато шуму та завоювала серця шанувальників. Ви не просто проявите увагу, а щиро насолоджуватиметеся кожною витівкою людей, які отримують задоволення від того, що роблять. Цей день нагадуватиме гігантський пазл, і чим раніше ви почнете складати його шматочки разом, тим краще.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *