У Кам`янському чоловік порізав співмешканця своєї матері

У Кам`янському поліцейські затримали раніше судимого чоловіка за спричинення тяжких тілесних ушкоджень місцевому жителю.
Під час конфлікту підозрюваний завдав жертві удар ножем у живіт.
21 грудня о 18:00 до поліції надійшло повідомлення, що до реанімаційного відділення госпіталізований 35-річний чоловік із ножовим пораненням.
Під час слідчих дій поліцейські встановили, що потерпілий отримав тілесні ушкодження за місцем мешкання, де між ним та сином співмешканки виникла сварка. Під час сутички 33-річний нападник схопив ніж та вдарив ним потерпілого. Поранений чоловік вийшов на вулицю та покликав на допомогу. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу.
23 грудня оперативники Кам`янського РУП затримали підозрюваного. З’ясувалося, що після скоєння злочину, чоловік втік з місця події, намагався сховатися від поліції та став змінювати місця проживання.
За погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *