На Дніпропетровщині у комендантську годину затримали чоловіка з боєприпасами

У Павлограді поліцейські затримали чоловіка з арсеналом боєприпасів.

Вночі, під час дії комендантської години, поліцейські помітили на вулиці чоловіка в бронежилеті з великою сумкою. Під час огляду виявилося, що в сумці –  4 гранати, запали та 400 г тротилу.

Зловмисника затримали 24 грудня близько 1-ї години ночі поліцейські відділу реагування патрульної поліції Павлоградського РВП. Для фіксування даного факту на місце події прибула слідчо-оперативна група Павлоградського районного відділу поліції. Особу підозрюваного встановили – це 34-річний місцевий житель, який не має жодного відношення до військової служби.

За узгодженням з окружної прокуратури за місцем мешкання чоловіка відбувся обшук, під час якого поліцейські вилучили пневматичну зброю, майже 250 патронів різного калібру, два пакети з речовиною, схожою на марихуану, сигнальну ракету та запал до неї, ножі.

Все вилучене направили на експертне дослідження. 34-річного чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою розпочато кримінальні провадження за статтями 263 та 309 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *