Кам’янчанка отримала спецвідзнаку у конкурсі літкастів

Відома декламаторка з Кам’янського Марія гончар повідомила про сою перемогу у конкурсі від Київської МАН.
“Цьогоріч у нас не буде вдома новорічних прикрас і ялинки, але… подарунки вже є — тепло, до щему.
Отримала спецвідзнаку та спецприз від Київської Малої академії наук учнівської молоді за найкраще втілення нового освітнього формату «літкаст» у першому Всеукраїнському конкурсі літкастів “КрутеЗНО”. Записані літксати можна послухати в додатку LitCom — соцмережа про українські та зарубіжні книги. Бібліотека активно поповнюється новими підкастами. Тож, цікавитесь літературою — долучайтесь! Завантажити додаток можна безкоштовно в онлайн-магазині вашого смартфону.
Сердечно дякую команді КрутеЗНО, членам журі, співзасновникам, партнерам — усім, хто був дотичним до цієї чудової та корисної ініціативи. Втілювати такі проєкти під час повномасштабної війни вкрай важко, але ви впоралися. Спасибі! Вітаю переможців і зичу натхнення усім нам. Творімо — це наші крила.
Вдячна, друзі, також усім вам за увагу до української поезій, до моєї творчости. Ваша підтримка завжди помітна й відчутна. Най світло та віра будуть з нами!
До речі, завантажила відеодекламування поезії, на яку записувала літкаст для конкурсу — Богдана-Ігор Антонич «Різдво». Переглянути можна на сторінці або на творчому ютуб-каналі: https://youtu.be/ePuxTSzv0vo“, – поділилася Марія.
Довідка: Літкаст – “апетитна”, цікава, розкута розповідь про літературний твір, його автора, сюжет, героїв, перипетії, історичний контекст, смачні деталі й цитати, власні емоції й враження, приправлена вашою харизмою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *