Під Дніпром сталася різанина

У Новомосковському районі поліція затримала чоловіка за нанесення тяжких тілесних ушкоджень знайомому. 58-річний потерпілий отримав ножові поранення та був доставлений до лікарні.

Як з’ясували поліцейські, 24 грудня близько 23-ї години на вулиці поблизу приватного будинку у Новомосковському районі між чоловіками виникла суперечка. Під час сварки 42-річний підозрюваний дістав ніж та завдав знайомому декілька ударів у груди та в ногу. З тяжкими тілесними ушкодженнями потерпілого госпіталізували до лікарні.

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили з місця події ніж. Причетного до нападу чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. 25 грудня за погодженням із Новомосковською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *