Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Ніжний салат «Австрійський»

Як можна здогадатися з фото, багатошарові салати відрізняються від інших тим, що інгредієнти не поєднуються, а укладаються шарами. Салат «Австрійський» вдало поєднав у собі яскраві кольори та різні смаки інгредієнтів, тому салат виглядає дуже апетитно та святково. Найкраще страву подавати в невеликій прозорій салатниці.

Незважаючи на те, що така багатошарова закуска готується з доступних продуктів, вона виходить досить ситною і красивою. Тому така страва сміливо підійде як для святкового столу, так і для звичайного обіду. Також вас підкупить простота приготування, адже з таким салатом запросто впорається навіть господиня-початківець.

Не всі мають можливість готувати дорогі салати. Звичайно, в цьому салаті чудово смакуватимуть слабосолоний лосось або сьомга. Однак ми пропонуємо приготувати страву із звичайними рибними консервами. Не поступляться смаком і відмінно підійдуть сардина, сайра або тунець у власному соку. Так ви насолодитеся ніжною консистенцією та дуже приємним смаком. Жодних складнощів, салат ситний, але при цьому не витратний.

Інгредієнти
Яйце 6 шт., Консервований тунець 180 г, Сир кисломолочний 150 г, Вершкове масло 50 г, Майонез 150 г, Цибуля 1 шт., Твердий сир 200 г.

Приготування
Відваріть яйця, охолодіть та почистіть. Відокремте білок від жовтка.

Потріть на тертці білок і жовток в окремі ємності. Твердий сир потріть на великій або середній тертці на ваш смак.

Цибулю наріжте дрібним кубиком і залийте окропом на 5 хвилин, потім воду злийте. Це робиться, щоб прибрати гіркоту. Якщо використовуєте червону цибулю, цього робити не потрібно, в ній більше солодкості, ніж гіркоти.

Починайте формувати салат шарами, над кожним роблячи сіточку з майонезу.
На перший шар іде половина білка. На другий — подрібнена виделкою риба.

Третій шар – цибуля з тертим вершковим маслом, наступний шар – жовтки з сиром та зеленню. Потім шар з тертого білка.

Готовий салат зверху прикрасьте тертим сиром та нарізаною зеленню. Найкраще залишити страву просочитися на ніч, але якщо не виходить, буде достатньо трьох годин у холодильнику.

Олена

Recent Posts

У Дніпрі засудили блогера, який знімав на відео вручення повісток на вулиці

Жовтневий районний суд Дніпра призначив умовний термін українцю, який знімав на телефон роботу працівників ТЦК,…

51 хв. ago

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку і заморозки

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: 5-6 травня на території області очікується надзвичайна (V класу)…

2 години ago

На Дніпропетровщині чоловік зберігав в гаражі боєприпаси

Кривірізькі поліцейські викрили чоловіка на зберіганні боєприпасів. У гаражі, на території домоволодіння фігуранта, поліцейські вилучили…

3 години ago

У Кам’янському хлопець приніс до школи підвіски з патронів

У Кам'янському дитина зробила підвіски з патронів 12 та 16 калібрів та принесла їх до…

3 години ago

У Дніпрі батько та син продавали зброю та боєприпаси

У Дніпрі затримали батька та сина, які займалися продажем вогнепальної зброї та боєприпасів. Про це…

4 години ago

Над Дніпропетровщиною вночі збили 12 безпілотників

Про це повідомив голова оОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог атакував область "шахедами". Бійці ПвК «Схід»…

5 години ago