До уваги кам’янчан: чи працюватимуть 1 січня “Нова пошта” та “Укрпошта”

Попри те, що офіційно державних вихідних на свята в період воєнного стану немає, компанії можуть дати співробітникам відпочинок на власний розсуд. Тому про графіки роботи різних установ, наприклад, пошти краще дізнаватися заздалегідь.

Як працюватимуть відділення “Нової пошти” та “Укрпошти” в період зимових свят – читайте нижче в Styler.

Графік роботи “Нової пошти”

Відділення та кур’єрська достава під час новорічно-різдвяних свят працюватиме 31 грудня та 7 січня.

1 січня – вихідний, тому відділення та кур’єри не працюватимуть. Завантаження посилок у поштомати також не відбуватиметься в цей день, проте заздалегідь завантажені посилки ви зможете отримати.

Важливо: з 24 по 30 грудня включно “Нова пошта” подовжила роботу відділень на годину в найбільших населених пунктах по буднях та вихідних. Наприклад, якщо у будні відділення працювало до 19:00, то відтепер до 30 грудня воно працюватиме до 20:00.

Перевірити чи працює найближче до вас відділення за подовженим графіком можна за посиланням.

Як працюватиме “Укрпошта”

31 грудня відділення “Укрпошти” працюють за стандартним графіком, тобто з 09:00 до 19:00. Однак у різних відділеннях час роботи може змінюватися через відключення світла. Перевірити роботу можна на сайті.

Натомість 1 та 7 січня більшість відділень “Укрпошти” не працюватимуть, тому зважайте на це під час отримання чи відправлення посилок.

Але 1 січня працюватимуть 20 чергових відділень по Україні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *