На Дніпропетровщині чоловік знущався з дітей і змушував зніматися в порно

Мешканець Дніпропетровської області 5 років розбещував дітей своїх співмешканок. Чоловіка судитимуть.

Про це повідомляє “Дніпро Оперативний” із посиланням на Київську міську прокуратуру.

Київські правоохоронці отримали інформацію від іноземних колег про дитячу порнографію, яка виготовляється на території України. У ході слідства встановили причетність 28-річного жителя Дніпропетровської області.

З’ясувалося, що чоловік змушував зніматися в порно дітей своїх співмешканок. Тривало це з 2017 року до 2022 року. На момент початку злочинів двом дівчаткам було 3 і 7 років. Чоловік фотографував та знімав дітей у відвертих позах та зображенням їхніх статевих органів.

Також чоловік знущався над двома дітьми однієї із свої співмешканок. Хлопчика 2004 року народження та дівчинку 2010 року народження він принижував, бив, забирав продукти, забороняв їм дивитися мультфільми та проводити час разом з братами і сестрами. У разі непокори виганяв на вулицю без теплого одягу та взуття. На всі ці дії дивилися ще молодші діти.

У чоловіка вилучили електронні носії інформації, що містили близько 100 фото- та відеофайлів з дитячою порнографією. Його судитимуть за фактами домашнього насильства, розбещення малолітніх дітей, сексуального насильства, зберігання, виготовлення, збуту і розповсюдження дитячої порнографії (ст. 126-1, ч. 2 ст. 156, ч. 4, ч. 6. ст. 153, ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 КК України).

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *